h i r d e t é s

Mai kormány-aljasság: “meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?”

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mai kormány-aljasság: “meddig élnek vissza a hajléktalanok mindannyiunk türelmével?”

2018. november 09. - 15:15

 

Mindezt az Ön pénzéből .... - írja a varosikurir.hu.

Forrás: merce.hu

A kormánykommunikáció versenyben van – önmagával – a “legundorítóbb, legembertelenebb cikk megíratása” kategóriában annak ellenére, hogy ezt a számot a képzelet szülte.

Ripost piposzt

Felháborodással ír a kormánypárti bulvárlap, a Ripost szerzője a budapesti hajléktalanhelyzetről, miután a kormány az ország minden közterületére kiterjesztette a hajléktalanság tilalmát és elzárással is büntethetővé tette azt. Persze a Ripost nem azon háborodott fel, hogy a kormány ártatlan embereket büntet, csak mert szegények, hanem azon, hogy az intézkedés ellenére még mindig élnek emberek a főváros közterületein.

Ma ők, holnap ki? Esetleg Ön?

A Med­dig élnek vissza a haj­lék­ta­la­nok mind­annyi­unk tü­rel­mé­vel? címre hallgató cikk mellett a címlapon a Riport még azt a kérdést is felteszi, hogy

nekik mindent szabad?

Példák  arra, hogy másként is lehet, sőt, kell!

A cikk szerzője azon háborog,

hogy a hajléktalan emberek ugyan eltűntek a belvárosi aluljárókból, de más közterületeken, külsőbb kerületek aluljáróiban továbbra is ott maradtak.

Így több budapesti helyszínen is döbbenetes állapotokat találtunk: koszos matracok, holmik és rengeteg szemét volt a II. János pápa téren és a Városligetben is.

varosikurir.hu


 

h i r d e t é s