h i r d e t é s

Már fogadja a nagycsaládosok autóhitel-kérelmeit a CIB Lízing

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Már fogadja a nagycsaládosok autóhitel-kérelmeit a CIB Lízing

2019. július 01. - 14:08

 

A nagycsaládosok állami támogatásával vásárolt, minimum hétüléses személyautók részletre is megvásárolhatók, a CIB Lízing már a támogatási rendszer indulásának napjától, július elsejétől fogadja a hitelkérelmeket.

Illusztráció: pexels.com

A lízing és az állami támogatás együttes igénybevételével rengeteg család álma válhat valóra egy új autó formájában. Az állami támogatáshoz kapcsolódó lízing a finanszírozási piac egyik legkeresettebb terméke. 

Július elsejétől indul a CIB Lízingnél a személygépjármű-finanszírozás a „Nagycsaládosok személygépkocsi-szerzési támogatásának” igénybevételével, a CIB Lízing ekkortól fogadja a hitelkérelmeket. Intenzív érdeklődés várható a gépjármű-finanszírozási termékre, és a CIB Lízing felkészült arra, hogy a támogatásról szóló jogszabályoknak megfelelő ügymenettel minél gyorsabban biztosítsa a finanszírozást a nagycsaládosok autóvásárlásához. A finanszírozás elsőként a szerződött Opel* és egyéb CIB partner márkakereskedésekben érhető el, a lízingfolyamatról bármelyik CIB bankfiókban és a CIB24-en is tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők.

A legalább három gyermeket nevelő, utánuk családi pótlékra jogosult** kérelmezők az általuk vásárolt új vagy demo*** hétüléses autókhoz maximum két és félmillió forint állami támogatást vehetnek igénybe, amely támogatás nem lehet több, mint az autó bruttó vételárának a fele. A támogatást a Magyar Államkincstárban kell igényelni, az ott kiadott támogató okirat alapján lehet felkeresni az autókereskedőket. Az állami támogatás lízingkonstrukcióval kombinálva sok családnak teszi elérhetővé az új autó vásárlását. A CIB Lízing maximum hétéves futamidejű, biztonságos, fix kamatozású konstrukciókat kínál a nagycsaládosoknak. 

A nagycsaládosok autóvásárlását segítő állami támogatás mellett a megfelelő finanszírozás a következő hónapok lízing- és autópiaci slágertémája lehet. A CIB Lízing húsz százalék önerő mellett – ahol önerőnek számít az állami támogatás összege is – biztosítja a lízingkonstrukciót a nagycsaládosoknak

– mondta Fekete Csaba, a CIB Lízing vezérigazgatója. 

A CIB Lízing zárt végű lízingkonstrukcióval egészíti ki a nagycsaládosoknak nyújtott állami támogatást, amellyel kedvező feltételekkel csökkenthetik az autóvásárlás jelentette anyagi terhet. A lízingcég szakértői és autókereskedő partnerei a hiteligénylés során segítik a nagycsaládos autóvásárlókat abban, hogy az állami támogatás és a lízing igénylése a lehető leggördülékenyebb folyamat legyen. 

* A CIB Lízing szerződött Opel partnerei:
https://www.cib.hu/document/documents/CIB/Szem%C3%A9lyi-k%C3%B6lcs%C3%B6...
**A jogosultság szempontjából figyelembe vehető a tartósan beteg vagy súlyosan fogyatékos gyermek, függetlenül attól, hogy családi pótlékra jogosult vagy sem, feltéve, hogy a kérelmező háztartásában van gondozva.  Ezen kívül figyelembe vehető még a várandós nő megszületendő gyermeke a várandósság 12. hetét követően.
***Ideértve a gépjármű nagycsaládos általi megszerzése előtt legfeljebb egy évvel forgalomba helyezett, és legfeljebb 2000 kilométert futott személygépkocsit, amelyet az autókereskedő továbbértékesítési céllal szerzett be, és amelyet a forgalomba helyezése és a nagycsaládos általi megszerzése közti időszakban nem használtak, vagy kizárólag értékesítés előtti bemutatás céljára használtak.

 


 

h i r d e t é s