h i r d e t é s

Marad a hideg

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Marad a hideg

2015. október 12. - 07:40
0 komment

 

Hétfőn nyugat felől szűnik a csapadék és csökken a felhőzet, de keleten még mindig többfelé lehet eső. A következő napokban több fokkal az átlag alatt alakul a hőmérséklet, és újabb csapadék is érkezik.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt nyugat felől szakadozik, csökken a felhőzet, a Dunántúlon helyenként kisüt a nap. Keleten a borongós időben még többfelé számíthatunk esőre, a magasabb helyeken havas esőre, máshol fokozatosan megszűnik a csapadék.  Délután keleten még többfelé erősen felhős lesz az ég, szórványosan további eső, zápor is lehet. Máshol a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, és már nem várható csapadék. A kezdetben élénk, erős északias szél fokozatosan mérséklődik. A csúcshőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Kedden keleten továbbra is sok lesz a felhő, ott futó záporokra számíthatunk. Máshol a változó felhőzet mellett nem várható csapadék. Élénk lesz a délkeleti szél. Kora délután 9, 14 fok várható.

Szerdán délnyugat felől fokozatosan beborul az ég. Kezdetben a Dunántúlon, majd máshol is egyre többfelé várható eső, zápor. A keleti szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 7, 12 fok között alakul.

Csütörtökön kellemetlen, borongós időre van kilátás, sokfelé kell ismétlődő esőre, záporra készülni. Megerősödik az északnyugati szél. 7, 12 fokra melegszik a levegő.

Pénteken nyugat felől csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap. A Tiszántúlon még számíthatunk esőre, záporra, máshol csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

Szombaton a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Élénk lesz az északnyugati szél. 6, 11 fokra melegszik a levegő.

 

 

idojaras.hu

 


 

h i r d e t é s