h i r d e t é s

Mariska-illat terjengett egy gödi szórakozóhelyen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mariska-illat terjengett egy gödi szórakozóhelyen

2021. június 22. - 10:16

 

A Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai egy gödi szórakozóhelyen kezdeményeztek intézkedést egy négyfős társasággal szemben pár nappal ezelőtt. Az okot az egyik tinédzseren tapasztalt, kábítószer-fogyasztásra utaló tág pupillák, kipirosodott bőr és zavart viselkedés adta.

Forrás: police.hu

A kamasz elismerte, hogy tiltott szerrel élt, ráadásul nem első alkalommal. A társaság egyetlen női tagja megpróbálta észrevétlenül a kukába dobni a nála lévő, zöld növényi törmeléket rejtő zacskót, de a rendőrök kiszúrták a mozdulatát.

A 37 éves nővel, két 21 éves férfivel és a 17 éves fiúval szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt THC-ra pozitív értéket mutatott. A rendőrök a társaság tagjaitól összesen bruttó 26,58 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

Az akció közben a rendőrök a kocsma hátsó részéből terjengő, erőteljes és jellegzetes kannabisz szagot éreztek, ezért kutatni kezdtek, és nem is hiába. A teraszon lévő cserépkályhában 11 darab simítózáras, kábítószergyanús növényi törmelékkel tömött tasakot találtak.

A hely üzemeltetője, a 30 éves O. Péter előbb évődött, majd elismerte, hogy az ott megtalált, kiporciózott, összesen 86,6 gramm kábítószergyanús növényi származék, valamint a 3 millió 76 ezer forint az övé. A nyomozók mindent lefoglaltak.


Forrás: police.hu

A 30 éves férfi a kihallgatásán a terhére rótt cselekményt nem ismerte el, panasszal élt, ám vallomást nem tett. A szabadlábon védekező társasággal szemben a Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás, az azóta letartóztatott O. Péterrel szemben pedig kábítószer-kereskedelem  megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s