h i r d e t é s

Maró folyadékkal öntötte le saját lányát egy orosházi férfi

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Maró folyadékkal öntötte le saját lányát egy orosházi férfi

2020. május 06. - 06:48

 

Maró folyadékkal öntötte le 19 éves lányát egy férfi Orosházán, mert szerinte a lány gyakran váltogatta partnereit. - írja a police.hu.

Illusztráció: flickr.com Fotó: Alyssa L. Miller

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Vegyszerrel öntötte le a lányát egy férfi 2019. április 21-én, Orosházán, az Október 6. utcában. A férfi elmondása szerint a gyermeke gyakran váltogatta partnereit. Megpróbált beszélni vele erről, de nem tudott rá hatni. Ezért egy félliteres műanyag flakonba maró hatású folyadékot tett, és az utcán, egy olyan helyen, ahol tudta, hogy meg fog jelenni a lánya, megvárta őt.

Odalépett hozzá és megkérdezte tőle, hogy kivel fog találkozni. Amikor a lány válaszolt, elővette a flakont és azért, hogy ne tudjon elmenni a randevúra, a vegyszerrel lelocsolta őt. A fejére is öntött a folyadékból, ami lecsorgott az arcára, a maró anyag súlyos sérüléseket okozott a 19 éves lánynak. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfi ellen súlyos testi sértés bűntett miatt eljárást indított.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. május 4-én továbbította az ügyészségre.

police.hu


 

h i r d e t é s