h i r d e t é s

Marslakóra bukkantak a Marson?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Marslakóra bukkantak a Marson?

2022. február 13. - 11:00

Nagyon rápörögtek az internetezők a Mars-járó által készített felvételre. Sokan úgy vélik, ezzel bizonyítva is lett az ufók létezése.

Forrás: ufosightingsdaily.com

A NASA egy éve küldte a Marsra a Perseverance nevű marsjárót, amely izgalmas felvételt készített. Az ufóhívők szúrtak ki rajta egy „lényt”, amely úgy néz ki, mintha egy sziklán feküdne. Az összeesküvés-elméletekben hívő Scott C. Waring szerint ez megdönthetetlen bizonyíték az idegenek létezésére.

Hozzátette, számításai szerint a lény körülbelül 30 centi magas lehet, bőre rózsaszínes. A hely körül, ahol pihen, lábnyomok is láthatók, illetve olyan, mintha szürke hátizsák lenne nála. Waring azt állítja, hogy az idegen alak „biztonságos távolságból” figyelte a marsjárót. A NASA egyelőre nem kommentálta a megfigyelést, ugyanakkor a kép felbontása nem is tesz lehetővé komoly találgatást.

A leginkább képzelőerőre hagyatkozó elmélet azért is érdekes az ufóhívők számára, mert sokak szerint az idegenek technológiája megkülönböztethetetlen lenne a varázslattól. A fegyverek, amelyekkel egy számunkra ismeretlen civilizáció rendelkezhet, egy szívdobbanás alatt elpusztíthatják az életet. Már amennyiben ezek a lények rossz szándékúak. (Metropol)