h i r d e t é s

Másfél év alatt 3 beázás - erre elég 360 millió forint

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Másfél év alatt 3 beázás - erre elég 360 millió forint

2020. december 20. - 07:32

 

Másfél év alatt háromszor ázott be egy kaposvári általános iskola, amit tavaly újítottak fel 360 millió forintból.

Forrás: Felder Frigyes

Másfél év alatt háromszor ázott be az a kaposvári általános iskola, amit tavaly 360 millió forintból újítottak fel. Legutóbb ezen a héten, valószínűleg a korábban felgyülemlett csapadék szivárgott be a termekbe, számolt be az RTL Klub Híradója.

A Toldi Miklós Általános Iskola falai átáztak, a konnektorokból víz folyt, könyvek és oktatási anyagok is megrongálódtak a héten, erről az egyik szülő értesítette az LMP önkormányzati képviselőjét, Felder Frigyest, aki a beázásról készült képeket a Facebook-oldalán is megosztotta. Elmondta, hogy összesen nyolc tanterem ázott be.

A felső tagozatos tanulók jelenleg online oktatásban vesznek részt, az iskolában pedig január 4-én kéne folytatódnia a tanításnak. A képviselő az önkormányzattól azt a választ kapta, hogy december 23-ig kijavítják a hibát az iskolában. Elmondta, hogy a tavalyi 360 millió forintos felújítás nem tartalmazta a csapadékvíz-elvezetési rendszert. Ennek a munkálatai jelenleg zajlanak.

A tankerületi központ azt írta, a beázás csak a felsősöket érintette, a diákoknak nem kell pótolniuk ezt a hetet. Úgy vélik, a félév január 4-én zavartalanul elkezdődhet. (telex.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s