h i r d e t é s

Medvemama a bocsaival strandolt - VIDEÓ

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Medvemama a bocsaival strandolt - VIDEÓ

2018. augusztus 28. - 06:36

 

Önfeledten fürdőző medvecsaládot videóztak a Szent Anna-tónál

Egy nőstény medve és két bocsa zavartalanul lubickolt Romániában, a Szent Anna-tó vízében, miközben mintegy 10 méterről kamerázták őket.

Éppen a  gyerekeknek vettem kürtőskalácsot és mivel nem annyira szeretem a természetben a tömeget azt javasoltam, tegyünk egy sétát a tó kevésbé zsúfolt része felé. Akkor pillantottam meg a Szent Anna-kápolna tövében az anyamedvét két bocsával. Nagyon örültem a látványnak és egyre közelebb merészkedtem, hogy fotózzam őket, tovább közeledtünk egymáshoz, ők is jöttek le a tó felé

– írta egy olvasó a Maszolnak. A nő szerint mikor már csak néhány méterre volt az egyik bocstól, az jelzett anyjának. A nőstény erre felegyenesedett, és a kíváncsiskodó tudtára adta, hogy ne merészkedjen közelebb. Szerencsére a medve nem indult meg a nő felé, aki így lassan hátrébb tudott húzódni. A nő ekkor azt gondolta, hogy véget ért kalandja, az állatok azonban megindultak a tó irányába. Követni kezdte a medvéket, és így mintegy 10 méterről sikerült megörökítenie, ahogy a család megmártózik a vízben. (faktor.hu)

 

 

 


 

h i r d e t é s