h i r d e t é s

Még nincs három éves, de máris a kifutó sztárja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Még nincs három éves, de máris a kifutó sztárja

2019. május 02. - 13:50

 

Dubajban annyira megszerették Borsos Zorkát, hogy többször visszatapsolták a színpadra.

A tavaszi International Kids Fashion Week legfiatalabb résztvevője májusban lesz három éves, mégis többször profi modellként vonult végig a színpadon, angol nyelvű bemutatkozása pedig felért egy kis showműsorral. 

Néhány napja tért haza Borsos Zorka és családja az Egyesült Arab Emírségekből, ahol a tavaszi International Kids Fashion Week-en vettek részt. A 2,5 éves kislány egy véletlen folytán került a kifutóra, de meglepően sikeresen zárult számára a dubaji divathét. 

Csak azután derült ki, hogy csak három éves kortól lehet jelentkezni, hogy befutott a jelenetezési lapunk, lefoglaltuk a repülőjegyet és a szállást. Amikor megkérdeztük a szervezőket, hogy nem gond-e Zorka kora, azt mondták hogy szívesen látják, de nem lesznek korabeli gyerekek, és ő lesz a divathét történelmének legfiatalabb résztvevője. Úgy döntöttünk, hogy így is elmegyünk, és szerintem nagyon jól döntöttünk

- mondta Zorka édesanyja, Labányi-Borsos Judit. 

A kislány profin vette sorra az akadályokat: ügyesen megtanulta a koreográfiákat, begyakorolta a bemutatkozó szövegét és szinte profi modellként mutatta be a nemzetközi divattervezők gyermekruháit. 

Nagyon büszkék voltunk rá! A legjobban talán a bemutatkozásánál hatódtam meg, mert olyan aranyos volt, hogy többször visszatapsolta őt a közönség. Angolul kellett elmondania egy rövid szöveget, de kibújt belőle a gyerek: produkálta magát, puszit dobott az embereknek, kis showműsort csinált

- mesélte Labányi-Borsos Judit, aki néhány hónappal ezelőtt még nem is gondolta volna, hogy egy nemzetközi divathéten szerepel majd a kislányával. 

Mint mondta, Zorka igazi fiús kislány: a kisautók mindig jobban érdekelték mint a babák, ezért szerette volna megmutatni neki, hogy milyen érzés, ha szép képek készülnek róla. 

Tavaly elvittem egy fotózásra, ahol igazi kis hercegnőt csináltak belőle. Ott ismerkedtem meg a FashionKids Hungary modellügynökség vezetőjével, Bartolovics Ildikóval, aki olyasmit hozott ki belőle, amit addig még soha senki. Már az autóban hazafelé menet megkérdezte, hogy mikor jövünk legközelebb. Onnantól nem volt megállás: néhány hónap leforgása alatt számos fotózáson vettünk részt, idén januárban bébi kategóriában ő lett Budapest szépe, és már Dubajt is megjártuk

- tette hozzá a büszke anyuka.

 

 


 

h i r d e t é s