h i r d e t é s

Megdöbbentő dolog derült ki az eltűnt maláj gép utasairól

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megdöbbentő dolog derült ki az eltűnt maláj gép utasairól

2018. október 27. - 06:30

 

Elképesztő kijelentéssel rukkolt elő a francia Ghyslain Wattrelos, aki feleségét és két gyermekét is elvesztette a rejtélyes légi balesetben.

Forrás: autosvilag.hu

Újabb fordulat történt a 4 éve eltűnt maláj utasszállító ügyében, aminek roncsait hivatalosan azóta sem találták meg.

Francia kutatók azt állítják, hogy létezik egy titokzatos, úgynevezett harmadik fél, aki (vagy akik) sorsdöntő információval rendelkezhetnek az MH370-es járat pontos útirányával kapcsolatban - számolt be róla a The Sun.

A szakértők abban is biztosak, hogy a gépen több gyanús személy is utazott, akiknek szintén köze lehet a gép köddé válásához, és ezzel kapcsolatban egy külön nyomozást kéne indítani. A megdöbbentő dokumentumokat a francia Ghyslain Wattrelos hozta nyilvánosságra, akinek felesége és két gyereke is a gépen utazott, amikor megtörtént a rejtélyes tragédia.

A férfi elvileg biztos forrásból tudja, hogy egy olyan maláj szakember is jegyet váltott a gépre, akinek kellő technikai tudása volt ahhoz, hogy meghekkelje az utasszállító kommunikációs rendszerét, annak érdekében, hogy ne tudják megállapítani a pontos útirányt.

"Kicsit mérgesek vagyunk, és úgy érezzük, hogy már az amerikai nyomozócsoportoknak is bele kéne folyniuk az ügybe. Azt gyanítjuk, hogy a gép antennája által sugárzott helyadatokat szándékosan meghekkelték, bár az egyelőre talány, hogy ki állhat a háttérben. Mindenesetre abban biztosak vagyunk, hogy több gyanús alak is helyet foglalt a gépen"

magyaráztaWattrelos.

Természetesen ezt az állítást is a kellő szkepticizmussal kell kezelni, hiszen korábban azzal is előrukkoltak kutatók, hogy a gép pilótája, Zaharie Amhad Shah áll az egész katasztrófa hátterében. (ripost.hu)


 

h i r d e t é s