h i r d e t é s

Megérkezett a Springfield nyári divatkampánya

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megérkezett a Springfield nyári divatkampánya

2018. május 15. - 18:37

 

Mutasd meg, ki vagy! Megérkezett a Springfield nyári divatkampánya.

Ne más határozza meg, ki vagy

 – ezzel az üzenettel érkezett meg a Springfield legújabb kampánya. A divatvideóban spanyol hírességek mutatják be, hogyan valósítják meg az álmaikat a saját útjukat járva, miközben megismerhetjük a márka 2018-as nyári férfi és női kollekcióját. 

Tényleg a nevünk határozza meg, hogy kik lehetünk?

A Springfield idén ezt átgondolva egy különleges kampánnyal indította el a nyári szezont Macarena Gracía színésznővel és Pablo López énekessel együttműködve. Bár Spanyolországban a két hírességnek viszonylag átlagos neve van, megtanultak az ezzel kapcsolatos nehézségekkel élni és így is megvalósították az álmaikat.

A történet tökéletesen kapcsolódik a spanyol divatmárka „As You Live” mottójához, amelynek a lényege, hogy megtaláljuk a mindennapokban önmagunkat. A legújabb kampányban a két híresség saját tapasztalataikról mesél: nem hagyják, hogy helyettük más határozza meg őket és ezáltal a sorsukat. A Springfield üzenete egyértelmű: te döntesz arról, ki leszel – és itt az ideje elkezdened. 

Macarena és Pablo történetén keresztül a Springfield a 2018-as nyári kollekcióját is megismerhetjük. Ebben a szezonban főszerepben lesznek az élénk, színes hímzések, pom-pomok és fodrok, de emellett egyaránt az újdonságok részét képzik a csíkos ruhák és overallok. A férfi kollekció központjában pedig a pasztellszínek állnak, lenge anyagokkal és egyszerű mintákkal. A márkától megszokott stílusban egyaránt megtalálhatjuk az kényelmes irodai ingeket és a szabadidős darabokat.

A Springfield legújabb kampánya 2018 májusától elérhető. A videót megtekinthetjük ezen a linken.


 

h i r d e t é s