h i r d e t é s

Megfenyegették Hadházy Ákost

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Megfenyegették Hadházy Ákost

2023. január 30. - 10:46

A falusi szálláshely pályázatból kastélyt építő fideszes polgármester megfenyegette Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt.

Forrás: Hadházy Ákos Facebook oldala

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a magyar korrupció ellenes emberek egyik élharcosa, mint állítja, ezért nyíltan még nem fenyegette meg senki. Most Pétervására fideszes polgármestere ezt személyesen megtette, ráadásul elég érthetetlen magyarázattal, miszerint Hadházy megtámadta családját. Az tény, hogy az érdekes kapcsolatok és pénzszerzések között az országgyűlési képviselő beszámolt a polgármester feleségének és fiának tevékenységéről is. (PIAC&PROFIT)

"Pétervására fideszes polgármestere ezt a fenyegető üzenet küldte. Először azt hittem, ez egy vicc, de meglepődve láttam, hogy valóban az ő oldaláról érkezett az üzenet. Én akkor itt nyilvánosan üzenem az arrogáns városvezetőnek:

1) Nagyon sok politikusról, -kisstílűtől nehézsúlyú gengszterekig-mondtam már nekik kellemetlen dolgokat, de eddig ő az első, aki nyíltan megfenyeget. Igazság szerint Rogán Antal eszement lejárató kampányai után nem tudom, mit tud még csinálni velem. Megver? Megcsiklandozza a talpam? Titokban sót csempész a teámba?

2) Őszintén nem tudom, mivel bántottam meg a családját? Elmondtam, hogy ő maga 65 millió forintot kapott a kacsalábon forgó palotájára? Hogy a Magyar Falu programból a saját vadásztársaságának Ford pick-up terepjárót vásárolt? Hogy a horgásztó a feleségéé, és arra a területre épített a horgászegyesület 50 millióból(!) egy kétemeletes „információs pontot”? Hogy megírtam, hogy a fia vezeti a város hulladékszállító cégét? Hogy a rokonai még ezen felül 50 milliót kaptak különböző „vidékfejlesztési stratégiákra” és természetesen övék a trafikok is? Ja, utóbbit csak most írták nekem a helyiek.

3) Őszintén érdekelne, vajon tényleg nem tudja-e, hogy mi a baj azzal, hogy abban a végtelenül szegény kisvárosban, az EU-s pénzekről döntő grémium tagjaként ő nyeri a legtöbb pénzt? Vagy mi a baj a „falusi szálláshely”elnevezésű jacuzzis luxusvillával? Vagy nem tudja, mi a gond azzal, ha munkaidőben takarítja a „falusi szálláshelyet”, miközben azért nincsen a munkahelyén, mert állítólag beteg? Ha nem tudja és úgy fenyegetőzik, az is nagy baj, de ha tudja, az is.

4) Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is! Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte? De nagyon sajnálom Pétervására lakosait, ha esetleg a propaganda és a megfélemlítés hatására újraválasztják ezt az embert!"