h i r d e t é s

Meghalt Robert Redford 58 éves fia

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Meghalt Robert Redford 58 éves fia

2020. október 20. - 18:35

 

Robert Redford gyászol: meghalt a fia, James, akinek a halálhírét a felesége közölte. 

Forrás: kyle redford @kyleredford / Twitter

Az 58 éves férfit évekkel ezelőtt májrákkal diagnosztizálták, és kitartóan küzdött a gyilkos kór ellen, ám pár nappal ezelőtt feladta a harcot a szervezete.

„Jamie a mai napon elhunyt. Összetört a szívünk. Egy gyönyörű, élményekkel teli életet élt, és nagyon sokan szerették. Örökre hiányozni fog! A feleségeként a két kivételes gyerekünkért vagyok a leghálásabb, akiket együtt neveltünk fel. Nem tudom, mi lett volna velünk nélkülük az elmúlt két évben” – írta a gyászoló özvegy a Twitter-oldalán. 

James Redford egész életében immunhiányos betegséggel küzdött, 1993-ban két új májat is kapott egymás után, ám a betegségek tovább üldözték, mindig kiújult a kór. Az orvosok és a családja segítségével küzdött. Egy transzplantációs szervezetet is alapított, emellett pedig édesapja produkciós cégében dolgozott. 

Íróként, rendezőként és producerként főleg rövidfilmeket és dokumentumfilmeket készített, de több szuperprodukcióba is besegített. Robert Redford egyébként két évvel ezelőtt jelentette be a visszavonulását, így az elmúlt két esztendőben nagyon sok időt tölthetett a családjával és nagybeteg fiával. (nlc.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s