h i r d e t é s

Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük meghalt

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megkéseltek két embert Gyulán, egyikük meghalt

2020. május 31. - 07:42

 

Megkéseltek két embert Gyulán vasárnap hajnalban, a rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt.

A kép illusztráció! - Forrás: MTIbaon.hu

A police.hu-ra feltett közlemény szerint a rendőrök előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint késsel megsebesített két embert. Az egyik sérült meghalt.

A rendőrségre vasárnap tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a háza udvarán van egy sérült. A férfi, akinek az arcát vágták meg, a rendőröknek elmondta, hogy van még egy sérült, akit megszúrtak. Az ő holttestét a közelben, az utcán találták meg.

A rendőrök egy órán belül a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogtak egy férfit, a gyanú szerint ő sebesítette meg az elhunytat. A nyomozók megkezdték az elszámoltatását - olvasható a rendőrségi honlapon. (MTI)

Frissítés (2020. május 31. 11:37)

Fotók érkeztek a gyulai késelés helyszínéről

Vasárnap hajnalban két embert késeltek meg Gyulán, egyikük belehalt sérüléseibe. A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt.


Fotó: MTI/Donka Ferenc

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Frissítés (2020. május 31. 17:55)

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-ra feltett közleményében azt írta, a rendőrségen vasárnap hajnalban jelentette be egy gyulai nő, hogy a háza udvarán egy sérültet talált.

A megsérült 17 éves fiatalember a rendőröknek elmondta, hogy a barátjával szórakozni ment, majd amikor hazafelé tartottak, a barátja egy késsel megszúrt egy férfit és őt is megsebesítette az arcán. A megszúrt 27 éves férfi meghalt, a holttestét az utcán találták meg.

A rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül, a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogták a 18 éves gyulai R. Róbertet, akit később emberölés gyanúja miatt őrizetbe vettek.

A nyomozók vizsgálják, hogy milyen konfliktus vezethetett a bűncselekményhez.


 

h i r d e t é s