h i r d e t é s

Megöltek egy férfit Budapesten

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megöltek egy férfit Budapesten

2020. április 18. - 06:39

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A kép illusztráció! - Forrás: nepszava.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. április 17-én 18 óra 25 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásában egy elhunyt férfit találtak.

A BRFK rendőrei a helyszínen szemlét tartottak, és megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, az elkövető felkutatása folyamatban van. (police.hu)

Frissítés (2020. április 18. 17:45)

Elfogták a terézvárosi gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Elfogták a Bajza utcai pénteki gyilkosság feltételezett elkövetőjét, egy 41 éves nőt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.

Azt írták: a rendőrségre pénteken 18 óra után érkezett bejelentés arról, hogy Budapesten, a VI. kerületi Bajza utca egyik lakásában egy elhunyt férfit találtak. A helyszíni szemle alapján megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.

A BRFK az ügyben emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A terézvárosi járőrök személyleírás alapján szombat reggel 8 óra 50 perckor Budapesten, a Nyugati téren elfogták, majd előállították a 41 éves budapesti T. Olgát. A nő kihallgatása folyamatban van - közölték. (MTI) / atv.hu


 

h i r d e t é s