h i r d e t é s

Megtalálták az egyik Balatonba fulladt fiú holttestét

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Megtalálták az egyik Balatonba fulladt fiú holttestét

2022. június 07. - 09:11

A vízirendőrség megerősítette az ATV értesülését

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Két fiú fulladta tóba Balatonaligánál a hét végén. Harmadik társukat egy csónakázó kimentette. A két tinédzser egy szörfdeszkába próbált megkapaszkodni, de elmerültek. (atv.hu)

Frissítés (2022. június 7. 9:53)

Megtalálták a Balatonban eltűnt fiúk holttestét

Megtalálták annak a két fiúnak a holttestét kedden délelőtt, aki szombat este merült el a Balatonban - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI megkeresésére.

Orbán Zoltán elmondta, az egyik fiatal holttestét a balatonaligai vízterületen vették észre egy csónakból. Ettől a helyszíntől nem messze a vízirendőrök megtalálták a másik fiatal holttestét is. Jelenleg tart a partra szállításuk.

Mint arról az MTI korábban beszámolt, szombat este két fiú Balatonaliga partjaitól 300-350 méterre elmerült a vízben. Harmadik társukkal együtt indultak be úszni a Balatonba, és már kifelé tartottak egy szörfdeszkába kapaszkodva, amikor ketten elmerültek. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített partra jutni, miután meghallotta a segélykiáltásait. A rendőrség és a vízirendészet azonnal megkezdte a kutatást az eltűnt fiatalok után szonárral.

A szóvivő - pontosítva a korábbi adatokat a fiúkról - elmondta, hogy mindkét áldozat 17 éves volt, az egyikük bódvalenkei, a másikuk tornanádaskai.

A fiatalok elmerülése idején nem volt érvényben viharjelzés. Idegenkezűség nem merült fel, így az ügy kivizsgálása közigazgatási hatásági eljárás keretében zajlik - közölte a szóvivő.


Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky