fbpx Megzsarolták a bajai lángosozót, ezért elmondta, hogy meleg | CIVILHETES

h i r d e t é s

Megzsarolták a bajai lángosozót, ezért elmondta, hogy meleg

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megzsarolták a bajai lángosozót, ezért elmondta, hogy meleg

2019. február 05. - 06:24

 

Baján az ellenzékkel szimpatizáló helyi tanárokat, illetve a lángosozót korábban üzemeltető, Szabó Richárdot támadta meg bejegyzéseiben egy blog, az esetről a 444.hu számolt be az elmúlt héten.

Szabó hétfőn este az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban elmondta, hogy egy névtelen levelet kapott, amiben állítása szerint megzsarolták, hogy ha nem hagy fel a Fidesz támadásával, akkor mindenki fogja tudni, hogy homoszexuális.

 

Szabó ezért a videóban közölte, hogy a névtelen levél állítása igaz: hívő, keresztény ember, és emellett meleg. A videó mellé írt szövegben kiemelte, hogy a szexuális orientációját magánügynek gondolta, hasonlóan a vallási meggyőződéséhez, ezért nem hirdette korábban nyíltan melegségét.

„Tudom, hogy sok, egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma... Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük" – írta a szövegben, illetve közölte, hogy hétfőn kapta a figyelmeztetést egy névtelen levélben, aminek alján csak a BNO rövidítés szerepelt aláírásként, ami szerinte a Bajai Nemzeti Oldalt jelenti. A lejárató névtelen oldal Bajai Nemzeti Oldal néven fut.

Szabó a videóban azt is elmondta, hogy nem enged a megfélemlítésnek, és indulni fog az önkormányzati választásokon. (index.hu)


 

h i r d e t é s