h i r d e t é s

Melyek a 2019-es év őszi/téli színei?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Melyek a 2019-es év őszi/téli színei?

2019. december 03. - 13:38

 

Már rég megvoltak a 2019-es évi nagy divatbemutatók, és bátran állíthatjuk, hogy idén az élénk színek dominálnak a szürke őszi hétköznapokban.

A sine.hu webshopból rendelhető ruhák között találhatunk olyanokat, amelyek passzolnak az új trendhez, illetve olyanokat is, amelyekkel jobban beolvadhatunk környezetünkbe a téli napokon. Értjük ezalatt a fehér, fekete, barna és pasztell árnyalatokat.

Vessünk tehát egy pillantást arra, hogy milyen színek uralták a kifutót az idén, és melyek azok, amelyeket Te is felvehetsz! Ezen az oldalon találhatsz mind Női felsők és pólók, és olyan női ruha összeállításokat, amelyeket dolgozni és bulizni is felvehetsz. Mivel idén élénk színek dominálnak, ezért egy kissé terápiás jelleget is kapnak a különböző kollekciók: így az év vége felé elfáradunk, és jót tesz, ha az átlagostól egy kicsit elütő színeket öltünk magunkra.

Nézzük tehát, hogy milyen színek dominálják a női ruházat világát 2019-ben!

Piros

A londoni trendek szerint a piros és annak néhány árnyalata az egyik uralkodó szín az őszi/téli divatban. Ehhez igazodva pedig temérdek kombinációs lehetőség van. Példának okáért felveheted ezt a piros női felsőt egy szimpla fekete szoknyával vagy nadrággal – még esetleg a farmer is jó hozzá, a lényeg, hogy jól érezd magad.
Csipke öltéses laza alkalmi póló
Ha netán fázós vagy, és szeretnél mégis jól kinézni, egy csinos, ferdevállú pulóver sokat segíthet ebben. A bevezetőben említett oldalon találhatod meg ezt a darabot, ami szintén nagyon jó kis kombinációs lehetőségeket rejt magában:

Hosszú ujjú, szolid színű női felső

Sárga

Szintén a Londonból kiinduló trendek alapján a sárga az idei sláger-színek egyike. Ha nem vagy egy nagy piros-kedvelő, akkor érdemes megnézni, hogy milyen női ruházat áll rendelkezésedre, akár a már fentebb említett oldalon, akár máshol.
A sárga egy elég kényes szín, nem könnyű megfelelő kombinációkat összeállítani, amiben jól érezheted magad és jól is nézhetsz ki. Az alábbiakban látható női felsőket úgy választottuk ki, hogy ne legyen túl bonyolult alsórészt választani hozzá. Ennél többet találhatsz a cikk elején említett oldalon, érdemes átnézni őket, és kiválasztani a neked legjobban tetszőt.
Ez a többszínű női felső tökéletes választás, ha nem akarsz sokat gondolkodni azon, hogy mit vennél fel.

A képen személy, nő, kültéri, épület látható  Automatikusan generált leírás

Ez a darab feldobja a ruhatárad, a sárga-kék összeállítás remekül illeszkedik az idei őszi-téli trendekhez. A következő női felsőt azoknak ajánljuk, akik formálisabban szeretnek öltözködni, és az irodában nem nézik ferde szemmel, ha kicsit élénkebb színeket vesz fel. De ha úgy is néznek, kit érdekel? A lényeg, hogy jól érezd magad és elvégezd, amit el kell.

A képen ruházat, kabát látható  Automatikusan generált leírás

Az utolsó darab amit a már a legelső bekezdésben említett oldalról a figyelmedbe ajánlanánk az egy bohókás női felső, amit több színben is megvásárolhatsz, köztük sárgában és pirosban is, ezzel alkalmazkodva a 2019-es divat-trendekhez.

A képen személy, fal, nő, ruházat látható  Automatikusan generált leírás

Összefoglaló

Amint láthatod, az ide évet (a londoni trendekből kiindulva) a piros, a sárga uralja, érdemes neked is beválasztani néhány ilyen darabot. A cikkben már többször is hivatkozott oldalról is beszerezheted ezeket a darabokat, ajánlott megnézni a teljes kollekciót, biztos van olyan darab, ami tetszene.


 

h i r d e t é s