h i r d e t é s

Mennyit kapnak a Fidesz-közeli cégek a Soros-kampányért?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mennyit kapnak a Fidesz-közeli cégek a Soros-kampányért?

2017. november 29. - 17:17

 

A nemzeti konzultációnak nevezett milliárdos pénzkidobást maga a kormány járatja le, hiszen még a látszatát sem igyekszik fenntartani annak, hogy érdekli a valódi eredmény és a magyar emberek véleménye.

Forrás: 168ora.hu

A Fidesz egyre jobban belebonyolódik a magyarázkodásba, és egyre több bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a "konzultációs íveket" jóval kevesebben küldték vissza annál, mint ahogy azt ők a hasukra ütve állítják.

Nyilván nem véletlen, hogy nem engedélyezik a postai nyilvántartások megtekintését, ahogy a csütörtöki látogatáskor a NISZ Zrt. és a Kopint Datorg munkatársai sem engedélyezték a nyilvántartások megtekintését, sőt az egyik helyszínen azt is mondták, hogy ilyen nem is létezik. A kormány sem gondolhatja komolyan, hogy pont azon a napon érkezett 320 ezer levél, amikor Dömötör Csaba először közölt hamis adatot. 

Egyébiránt erős a gyanú, hogy az akcióval ezúttal is csak a fideszes médiacégek járnak jól: a paksi reklámköltések után ez a propagandakampány is lehetőséget teremt a közpénzek sápolására. Az LMP közérdekű adatigénylést nyújt be Rogán Antal propagandaminiszterhez, hogy kiderüljön: melyik Fidesz-közeli cég mennyit kap a Soros-kampányért. 

Hadházy Ákos,
az LMP társelnöke 

os.mti.hu


 

h i r d e t é s