h i r d e t é s

Mi az a BEMER terápia és kinek hasznos?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Mi az a BEMER terápia és kinek hasznos?

2021. január 14. - 08:23

 

A mielőbbi gyógyulás érdekében érdemes mindent bevetni, hiszen egyrészt nagyon kellemetlen és sok esetben embert próbáló dolog különféle betegségekkel hosszú távon együtt élni, másrészt, ha nem kezeljük időben a bajokat, sokkal nagyobb problémához is vezethetnek. Szerencsére az orvostudomány folyamatosan fejlődik, ennek köszönhetően pedig egyre több valóban hatékony módszer jön létre a betegségek kezelésére. Ilyen többek közt a BEMER terápia is, amivel hatékonyan gyógyíthatóak a különféle problémák.

Forrás: rofe.hu

Hogyan működik a BEMER terápia?

A BEMER terápia működése igen egyszerűen megérthető, ha végiggondoljuk, hogy maga a terápia a mágnes erejét használja fel a gyógyításhoz, ami hat a vérben található vasra. Mivel a vérben a vas a hemoglobinhoz kapcsolódik, aminek az oxigén szállításában van nélkülözhetetlen szerepe, így a mágnesterápia felgyorsítja a vérkeringést, vagyis gyorsabban több oxigén és tápanyag jut a sejtekhez. Ennek köszönhetően pedig az anyagcsere szintén felgyorsul, ami miatt a szervezet regenerálódása is fokozódik.

Mikor érdemes BEMER terápiát alkalmazni?

A BEMER terápia számos esetben alkalmazható, ilyen például az általános regeneráció, a fejfájás, a menstruációs zavarok, a cukorbetegség, a vérnyomásproblémák, a reuma, az érszűkület, de még bőrproblémák esetén is bevethető.

Emellett a sportolók szintén előszeretettel vesznek részt BEMER terápián, hiszen a kezelés aktiválja és optimalizálja a sejtanyagcserét, javítja a vérellátást, emeli az oxigénnyomást, fokozza a salakanyagok kiürülését, valamint felgyorsítja az igénybe vett sejtek savtalanítását.

Kinek nem ajánlott a terápia?

Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a terápiát mindenki használhatja kortól és nemtől függetlenül, mégis van néhány olyan eset, amikor határozottan ellenjavallt a kezelés. Például ismeretlen eredetű lázas állapot, súlyos szívritmuszavar, szervátültetés után, immunszupresszív terápia alatt, és nem kompenzált görcsös rohamok esetén szintén tilos a terápia alkalmazása.

Pacemaker vagy egyéb elektromos, mágneses implantátumok nem jelentenek egyértelmű kizáró okot, de ebben az esetben érdemes kikérni az implantátum gyártójának véleményét.

Hogyan zajlik a kezelés?

A BEMER terápia egy teljesen fájdalommentes kezelés, mely 12-24 percet vesz igénybe. A terápia során a páciens kényelmesen elhelyezkedik a matracon, majd megkezdődik a kezelés, ami a készülék alapfunkciója szerint a teljes test kezelését foglalja magába. Természetesen lehetőség van célzott kezelésre is, vagyis amikor a kezelő a problémás területre koncentrálja az egyedi mágneses impulzusokat.

A javulás elérése érdekében a kezelést kúraszerűen ajánlott alkalmazni.

Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni a BEMER terápia nyújtotta előnyöket, vegye fel a kapcsolatot a Rofé Naturale Egészségközponttal, és kérjen időpontot a kezelésre!


 

Kommentek

h i r d e t é s