h i r d e t é s


Mi az a Soros terv? És miért titkos?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mi az a Soros terv? És miért titkos?

2017. december 06. - 13:49

 

-Jó napot! A Soros tervből szeretnék egy példányt. Annyit beszélnek róla, ideje lenne elolvasnom. - írja a banditapolitika.blog.hu.

Forrás: banditapolitika.hu

- Sajnálom uram, a Soros terv titkos, nem adhatok róla felvilágosítást.

- Ha titkos, akkor hogy tudnám megismerni ami benne áll.

- Uram, kapcsoljon a közszolgálati csatornákra, ott szépen elmagyarázza önnek vagy egy hájfejű rezsi tábornok, vagy valamelyik nagyon okos kormánypárti politikus.

- Akkor ezek szerint még sem olyan titkos ha az agyalágyultak ismerik, és elmagyarázzák.

- De, de, nyugodjon meg, szupertitkos. Az van benne, hogy jönnek a migránsok, és megeszik a nagymamát. De Orbán Viktor megvédi tőlük azt árvákat, és Mészáros Lőrinc ezért vesz neki valamit közpénzből. Na ez is a Soros terv lényege.

- Azért én szeretném magam is megismerni ezt a fene veszélyes tervet, mégis csak engem támadnak meg vele. Soros György olyan félelmetes?

- Dehogy! Soros György egy matuzsálem, már menni is alig tud, nem hogy jönni. De így is veszélyes. Mindenféle támogatásokat ad az országnak. Taníttatja a fiatalokat, korábban a fél kormány is az ő pénzén lett ilyen hülye.

- Maga akkor ismeri a Soros tervet?

- Dehogy ismerem! Mondom hogy titkos! De ne féljen, Orbán Viktor majd megvédi magát tőle!

- Most mondta, hogy Soros egy matuzsálem. Most nézzem rám a telefonban. Maga szerint nem tudom megvédeni a seggem egy öreg embertől? Százon kétszázat futok.

- Én nem ismerem magát és a Soros tervet sem mert titkos. Viszont magát meg kell tőle védeni, ha akarja, ha nem. Most ez a legfontosabb. Nem a kórházak, a korrupció, az oktatás, az elmebeteg jegybankelnök, a leépülő demokrácia, a jogállam felszámolása, a közmunkás sorsa, a melós kiszolgáltatottsága. Ha nekem nem hisz, vegyen egy olyan újságot ami a kormány ellenőrzése alatt áll, és olvassa el a híreket. Na akkor megérti milyen veszélyes a Soros terv.

- Én inkább szeretnék róla magam meggyőződni, a saját szememnek és a józan eszemnek jobban hiszek.

- Na most a lényegre tapintott uram. Ez is a Soros terv lényege. Maga Orbán Viktornak higgyen, ne a saját szemének, és a józan eszének.

banditapolitika.blog.huh i r d e t é s

betöltés...

;