h i r d e t é s

Mi lesz veled Viktor? Mi lesz veled Magyarország?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mi lesz veled Viktor? Mi lesz veled Magyarország?

2021. március 01. - 09:08

 

Az Európai Gyógyszerügynökség nem adott engedélyt a kínai és az orosz vakcina európai forgalomba hozatalára, ezért a kínai és az orosz vakcinával beoltott emberek nem számítanak Európában megbízható és hatékony vakcinával beoltott személynek és az általuk bemutatott oltási igazolvány semmit nem ér.

Orbán Viktor megkapja a kínai vakcinát - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Ezt azért fontos megjegyezni, mert a miniszterelnök éppen tegnap posztolta Facebook oldalán, hogy beoltatta magát a kínai Sinopharm vakcinájával.

Ezek után hogyan fog Orbán Brüsszelben harcolni a magyar emberekért?

Első lépésben eltűntetik a magyar oltási igazolásból azt, hogy kit milyen vakcinával oltottak be. Ha az oltási igazoláson nem szerepel a vakcina neve, akkor Európában érvénytelen lesz a magyar oltási igazolás. És az oltási igazoláson csak olyan vakcina nevét lehet feltüntetni, amely rendelkezik engedéllyel az Európai unióban.

Orbán azonban nemcsak az Európai Uniót csapja be, hanem a magyarokat is, mert ettől kezdve nem lehet nyomon követni az orosz és a kínai vakcinák hatását. A nyilvántartásból eltűnnek a nyomai, hogy ki milyen vakcinát kapott. Ezért sem a későbbi megbetegedések, sem esetleges utóhatások vagy mellékhatások tekintetében nem lehet megállapítani majd, hogy mit okoztak a lopás céljából megvásárolt kínai és orosz vakcinák. Ehhez még egy lépés kell, hogy az orvosok ne is közöljék, esetleg ők maguk se tudják, milyen anyaggal oltanak. Így eltűnik egy esetleges tömeges fertőzés nyoma és felelőssége is.


 

Kommentek

h i r d e t é s