h i r d e t é s

Mi történik, amikor egy száguldó BMW oldalba kap egy fával megrakott lovasszekeret? - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mi történik, amikor egy száguldó BMW oldalba kap egy fával megrakott lovasszekeret? - VIDEÓ

2020. január 30. - 12:18

 

Megvan a vicc, amikor János bácsi megnézi a Csillagok háborúját, kijön a moziból, toppant egyet, és annyit mond: én ezt nem hiszem?

Forrás: georgiana mateiciuc / YouTube

Higgye el, a Csillagok háborúja galaxisokkal közelebb van a hihetőség határához, mint az alábbi videó, amit az élet rendezett.

A baleset a Suceava megyei Cornu Luncii településen történt.

A piros sarokban egy több száz lóerős, nagy sebességgel közlekedő BMW, a kék sarokban egy egy lóerős, fával megrakott, kivilágítatlan szekér, amelyik úgy fordul rá éjszaka a főútra, mintha nem lenne holnap. Az erőviszonyok felvázolása után gondolom nem sokan fogadnának a szekeres versenyzőre, de ami azt illeti a kocsis és a ló csodával határos módon csaknem sértetlenül megúszta a robbanásszerű ütközést – miközben a szekér gyakorlatilag gyújtósként végezte –, a BMW sofőrjét viszont mellkasi és hasi sérülésekkel szállították kórházba.

A kocsis szerencséje az volt, hogy a farakás tetején ülve elég magasan volt ahhoz, hogy az autó ne sodorja magával, így „csak” felrepült az ütközés következtében, és szerencsésen ért földet.

A rémült ló elszaladt.

A biztonsági kamera felvételén az is látszik, hogy a baleset után szinte azonnal megjelenik két rendőr – ők feltehetően forgalmi ellenőrzést végeztek a közelben.

foter.ro


 

h i r d e t é s