h i r d e t é s

Miért éri meg elektromos kerékpárt bérelni?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Miért éri meg elektromos kerékpárt bérelni?

2020. március 17. - 10:00

 

Az elektromos kerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. Minden korosztály számára kiváló közlekedési eszköz. Városi közlekedésre tervezték őket, ugyanakkor ideális túrázásra is, gyors, költséghatékony és környezetbarát.

Egyszer mindenképpen ki kell próbálni egy ilyen szerkezetet. Ha hosszabb távon szeretné ezt megtenni, akkor béreljen egyet! 

Az elektromos kerékpárok előnyei

A próbaüzem során megbizonyosodhat arról, hogy a kiválasztott kerékpár valóban jó választás lesz-e Önnek hosszú távon. Megtapasztalhatja az elektromos rásegítés előnyeit. Érezni fogja, hogy milyen könnyű és élvezetes dolog a kerékpározás, akkor is, ha kevésbé jó a fizikai állapota. Egy-egy emelkedő vagy szembeszél nem jelenthet gondot. Különösen azok fogják értékelni, akik csak alkalmanként pattannak nyeregbe. Remek választás ugyanis túrázásokhoz. 

Körülbelül 25 km/óra átlagsebesség gond nélkül tartható vele, így egy laza fél napos túrával is szép távokat tehetünk meg.

A munkába járáshoz is jó megoldást nyújthat. Az elektromos kerékpárok használatával elkerülhetők a dugók, a hagyományos kerékpárral szemben pedig nagy előnye, hogy az elektromos meghajtásnak köszönhetően nem kell akkora erőfeszítést kifejteni, hogy megizzadjunk. Az eredmény, hogy frissen, üdén és jókedvűen érkezünk meg a munkahelyre. 

Bérlés esetén érdemes néhány fontos szabályt betartani.

  • A bérelt jármű használata során a bérbevevőnek kötelessége betartani a közlekedési szabályokat, valamint minden jogszabályt és hatósági előírást. A szabálysértésekből eredő bírságokat a bérbevevőre hárítják.
  • Köteles a járművet rendeltetésszerűen, kellő gondossággal használni, a használati útmutató előírásait betartani.
  • Teljes anyagi felelősséggel tartozik a bérelt kerékpárért. 

A bérbeadáshoz a bérleti szerződés aláírása és a bérleti díj kifizetése szükséges. Személyes okmányait ne felejtse otthon!

A bérleti díjat óradíjban vagy napidíjban szokás megadni. Ha hosszabb időre szeretne bérelni, kérjen egyedi árajánlatot!

Az elektromos kerékpárok bérbeadásával több szaküzlet is foglalkozik. Miért éri meg tőlük bérelni? Vásárlás esetén a bérlés árát beleszámítják a vételárba. Biztos lehet benne, hogy feltöltött és üzemkész járművet fog kapni, a kötelező felszereléssel együtt. 

Az Ultimate e-Bike-nál a bérlést személyesen az üzletben, telefonon, de akár interneten keresztül is el lehet indítani. Ez utóbbinak a menete a következőképpen zajlik:

  1. Válassza ki, hogy a bérelhető járművek közül melyiket szeretné kipróbálni.
  2. A személyes adatok, valamint a bérelni kívánt időintervallum megadásával jelezze bérlési szándékát.
  3. A foglalásról megerősítő e-mail fog érkezni. 
  4. Amennyiben bizonytalan a választást illetően, kérje munkatársaik segítségét!

 

h i r d e t é s