h i r d e t é s

Miért kerül 2,3 milliárd forintba Kövér László szolgálati lakásának felújítása?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Miért kerül 2,3 milliárd forintba Kövér László szolgálati lakásának felújítása?

2018. május 22. - 07:47

Kövér László még idén beköltözik új rezidenciájába, amely tulajdonképpen egy bérház legfelső emelete.

Forrás: BorsOnline

A négyhálószobás rezidencián dolgozószoba, díszterem és könyvtár is helyet kap majd. 640 ezer forint/négyzetméteres átlagáron vásároltak lakásokat az épületben a bérház kilenc lakójától, akiket már kiköltöztettek. Eddig 385 millió forintot költöttek az ingatlanra, amelyet a Magyar Építő Zrt. kivitelez. A cég Orbán Viktor miniszterelnök barátja, Mészáros Lőrinc üzlettársához, Szíjj Lászlóhoz köthető.

És akkor következzen egy velős vélemény Kövér László Balassa Bálint utcában kialakuló rezidenciájával kapcsolatban:

"Tényleg ne b@szd már meg!
Olvasom az És-ben – bevallom, nem tudtam eddig erről -, hogy még az idén Kövér László beköltözik a rezidenciájába, ez közel lesz (Balassi Bálint utca) a Parlamenthez. 
Még ez eddig rendben is lenne, ne utazzon túl sokat a szolgálati sofőrös Mercedesszel a munkahelyére, azt viszont rohadtul nem értem, hogy egy lakás felújítása, mert ez a lakás egy bérház legfelső emeletén van, mi a véres bránerért kerül 2,3 milliárd forintba! 2 300 000 000 forint!
Sokunk végzett már lakásfelújítást, tudjuk mennyi, de ez? Mi a lóf@sz lesz abban a csodalakásban? Aranykilincs, aranyszögek a falban, aranyklozet bluetoothvezérelt kloákatörlővel, az előszobában Rembrant festményekkel ?
Azt már tudjuk, hogy Európa megmentője legalább 20 milliárdért költözik a Várba, hogy onnan tekintsen le kétharmados népére. Az is botrány.
Ez a két suttyó kollégiumi haver, akik úgy váltogatják elveiket, mint más a szaros gatyáját, a 80-as évek végén rácsodálkoztak a magyar fővárosra, rá harminc évre szétlopták az országot, a gyűlölettől szétpuffadt arcukkal lassan címerként fognak szerepelni a turisztikai kiadványokban.
Menjetek ti az illiberális, keresztény, csuhás, tízparancsolatos, migránsszendvicses sunyi, bús pics@ba!
Most olvasom, hogy az Eurostat legfrissebb adatai szerint a magyar lakosság 3,3 százaléka, vagyis több mint 322 ezer ember él olyan lakásban, ahol az alapvető higiéniai helyiségek sincsenek meg, tehát nincs benti wc, sem fürdőszoba.
Elnézést, hogy mindez ima helyett Pünkösd hétfőjén jött ki belőlem!"

(Breyer Gábor / Facebook)

Kövér és családja egy szerénynek mondható, szigetszentmiklósi házat ad fel a budapesti kényelemért.

A házelnök felesége a helyi kormányhivatal vezetője. A párnak három nagykorú gyermeke van, így a költözésnél már nem szempont a család elhelyezése.