fbpx Migránsalagút-ügy: „Tegnap óta ezen röhögök" | CIVILHETES

h i r d e t é s

Migránsalagút-ügy: „Tegnap óta ezen röhögök"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Migránsalagút-ügy: „Tegnap óta ezen röhögök"

2019. november 30. - 18:09

 

Az ismert krimiírónő is megszólalt a migránsalagút ügyében

Nem politizálok, mert még megszólnak, de ez az alagút-ásós sztori a határon, na ez megcsiklandozta a fantáziámat – olvasható Magyarország egyik legismertebb krimiírónője Vavyan Fable közösségi oldalán.

A kormányzati propaganda az erősödő migrációs nyomás szemléltetésére arról számolt be, hogy a déli határon földbe vájt alagutakat találtak, amelyeken keresztül jöttek a migránsok hazánkba.

A több mint 3 millió eladott példányszámmal Magyarország legismertebb krimiírónőjének tartott Vavyan Fable amellett, hogy „tegnap óta ezen röhög", számos kérdést tett fel közösségi oldalán az esettel kapcsolatban.

„Tegnap óta ezen röhögök. Jönnek a menekült mandrók, átcipelik a tengeren az ásót, lapátot (azokkal eveztek, nyilván), és pont akkora alagutat ásnak, amely átvezet a kerítés innenső oldaláról a túlsóra, és a rengeteg kimunkált földet, valamint a szaporán áskáló migráncsokat senki nem veszi észre, csak miután elkészültek a műveikkel. Akkor is csak az alagutakat fedezik fel az éber határvigyázók, a migráncsok már hetedhét falun túl járnak, már ha léteznek, de emellett semmi sem szól.
Tegyük fel, hogy na. De akkor mi van a szoros határőrizettel?
És hülyék ezek a migráncsok, hogy a laza és gyors kerítésátvágás helyett megszakadásig ásnak a védmű tövében, nyilvánvalóan vakondnak álcázva magukat!?
S mit ád az ég, az egyik ásás éppen Ásotthalmon valósult meg. Ahol pont egy ádáz migráncsvadász a falugóré...
Meséljetek még..."

hirklikk.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s