h i r d e t é s

Mikor történik már végre valami?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mikor történik már végre valami?

2014. május 08. - 15:58
0 komment

 

A CIVILHETES-en korábban megjelent cikkben már beszámoltam arról, amikor először szót emeltem a Schweidel József utcán közlekedő gyári buszokkal szemben.

Néhány nappal később, amikor az Irodán jártam, a városháza egyik köztisztviselője azt mondta, hogy valóban nem járhatnak arra a buszok és az autógyár vezérigazgatójának két évvel ezelőtti nyilatkozata szerint nem is járnak. Személyes közbenjárását ígérte az ügyben.

Április 28-án megkerestem a város weboldalán azt a testületi ülést, amelyen 2012. február 24-én "Esztergom Város forgalmi rendjének módosításával kapcsolatos döntés" címmel elfogadásra került a 20-as naprendi pont.

"Az Ipari parkban levő cégek dolgozóit szállító buszok (kivéve a helyi járatos buszok) kerüljenek elterelésre a Dobogókői útra és a Praktikernél jöjjenek vissza a Suzuki gyárhoz."

Egy tegnapelőtti email váltás szerint az ügyben azóta sem történt előrelépés, az alábbi videón látható, hogy a buszok továbbra is a vitatott útvonalon járnak.

Érthető a telepen lakók kérdése, ha egyszer van egy rendelet arról, hogy a buszoknak nem szabad erre közlekedniük, akkor ők miért nem pihenhetnek? Miért terhelik az utat, amelyen később az ő autóik fognak tönkremenni?

Ezúton is kérem a Tisztelt Hivatalt, hogy tegyenek végre valamit az itt lakók érdekében!

 

Köszönettel: Horváth Norbert

 

{flike}

{jcomments on}


 

h i r d e t é s