h i r d e t é s

Milliós síremléket állítanak Cserháti Zsuzsának

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Milliós síremléket állítanak Cserháti Zsuzsának

2019. május 07. - 08:59

 

Hosszú évek után végre úgy tűnik, rendeződhet Cserháti Zsuzsa végső nyughelyének sorsa. - írja az nlcafe.hu.

Forrás: nlcafe.hu

Mint korábban megírtuk, 2003-ban 55 évesen elhunyt Cserháti Zsuzsa síremléke a mai napig nem készült el. A farkasréti temetőben egy kis földkupacon álló apró, viharvert fakereszt és pár növény díszíti a legendás énekesnő végső nyughelyét.

Pár héttel ezelőtt egy kőfaragó mester felajánlott a család számára teljesen ingyen egy félmilliós gránit sirkövet, ez azonban a mai napig nem készült el. Azonban egy új és minden eddiginél titokzatosabb adományozó vállalta, hogy teljes egészében finanszírozza Cserháti síremlékét a család eredeti tervei szerint. A Blikk szerint milliós összegű felajánlás érkezett.

“Fél évvel ezelőtt már látszott, hogy a terv nemsokára megvalósulhat, néhány napja pedig jött a felajánlás, hogy kifizetik a szükséges összeget. Az adományozó kiléte még titok, meglehet, az is marad. Zsuzsi sírjával ugyanaz volt a helyzet eddig, mint élete utolsó időszakában: hiába akarta megmenteni a fia és a barátok, sajnos, nem sikerült.

A mostani összefogás méltó emléket emelhet a nagyságának” – mondta a lapnak Fehér Adrienn színésznő, Cserháti fogadott lánya. A család reméli, hogy az énekesnő halálának nyári évfordulójára végre elkészülhet a síremlék, melyre fiának eddig egyedül nem volt pénze.

nlcafe.hu


 

h i r d e t é s