h i r d e t é s


Milyen a felújított orosz metró? - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Milyen a felújított orosz metró? - VIDEÓ

2017. október 21. - 06:50

 

Az összeszerelés problémáin a mai napig nem sikerül úrrá lennie a BKV-nak, annak dacára, hogy már jelezték ezeket a gyártó Metrovagonmasnak.

A 24.hu olvasójának beszámolója:

Sok év kihagyás után metróra kényszerültem. Tök klassz út volt, M2-M3 átszállásos, egy jeggyel. Imádni való. Ugye, régen ilyen sem volt. Izgatott voltam, hogy vajon új metró jön-e értem a Deákra.
Felfelé jövet a mozgólépcsőről már láttam, hogy egy bontószökevény kék próbál a síneken maradni, de esélyem sincs elérni. De pár perc es befutott az új fehérke. Beszállok, trendi epoxi borítások belül, süllyesztett fejű csavarokkal rögzítve. Az ajtó finoman csukódik. Meglepően kellemes első élmények.
A három megálló alatt csak kapkodtam a szemem, szeretem felmérni a terepet. És akkor megláttam a hitványabbnál hitványabb kivitelezési részeleteket. A felső takarósor popszegeccsel rögzítve, igy esélye sincs az elemeknek egy egyenesen futniuk.
Az is érdekelne, hogy a harmadik vagy negyedik felnyitásra törik-e el az üvegszálas borítás. A felső kapaszkodók dupla, kontraanyás megoldással rögzítve, de abból sem újjal, hanem, ami épp a dobozkában volt.
Az ajtólap szorul a nyílásban, már a szürke festéket is leverte. Amúgy ezeken történt zajcsillapítás? Meg merem kockáztatni, hogy az új metrón a hangzavar decibelre pontosan megegyezik az elődei hangosságával.

Utazás a felújított orosz metróval

Nyugati Pályaudvar - Kálvin-tér az útvonal

A Budapestre érkezett um.felújított Orosz metróval utaztam egy rövid szakaszon.Első, rövid távú benyomásaim:szerintem vakítóan,zavaróan fehér az utastér,ezen kívül háááát elég gyenge a légbefúvó ventillátor,de egyéb tekintetben legalább új!

- írja István, a videó feltöltőjeh i r d e t é s

betöltés...

;