h i r d e t é s

Milyen egy kismamafotózás Budapesten?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Milyen egy kismamafotózás Budapesten?

2020. november 16. - 09:26

A várandósság egy igazán különleges időszak minden leendő anyuka életében. Mivel ez minden kisbaba születése előtt egy mágikus, egyedi, megismételhetetlen néhány hónap, így sokan szeretnék megörökíteni. 

Forrás: peekabooshop.hu

A kismamafotózás Budapesten vagy a városon kívül is varázslatos élmény lehet. Hogy kiknek ajánljuk a kismamafotózást? Miért szeretik olyan sokan? Hogyan kell elképzelni egy fotózás menetét? A következőkben mindezekről szó lesz, sőt azt is eláruljuk, hova érdemes kitenni a képeket.

A kismamafotózások különlegessége

A kismamákat, mikor már kerekedik a pocakjuk, érdemes megörökíteni. Így maga az emlék is megmarad, a képek profi minőségűek, így akár ki is lehet őket tenni. Ráadásul amikor a gyerek egy kicsit nagyobb lesz, akkor bizony meg lehet neki mutatni, hogy ő egyszer odabent volt az anyukája pocakjában. Ez minden kisgyermek számára egy varázslatos mese, általában hatalmas csodálattal hallgatják a születésükről szóló történeteket. Persze készülj fel, mert ezeket általában még több miért és hogyan kérdés szokta követni, olyanok, amelyekre jobb, ha többé kevésbé tudod, mit fogsz neki válaszolni!

Hogyan zajlik egy fotózás, és mi történik a képekkel?

A fotózás helyszínét te választod ki, ahogyan azt is, milyen stílusban szeretnéd, ha elkészülnének a képek, hiszen minden anyuka más-más hangulatú környezetre vágyik. Ha kültéri fotózásra vágysz, akkor azzal persze számolnod kell, hogy az útiköltségekkel fog járni. A modernebb képekhez érdemes stúdiót, míg az igazán elegáns, hercegnői hangulatot árasztó stílushoz külső helyszínt választani pavilonnal, virágos réttel.

A kismamafotózás gyönyörű képei mind csodálatos minőségben készülnek, így sok helyre ki lehet őket tenni. Érdemes a kicsi szobájába feltenni, ami totyogó korában nagyon meg fogja majd nyugtatni. Az otthonotok folyosóira is kerülhetnek ezek a képek, így mindig megmosolyogtat majd titeket, amikor arra jártok. Kicsi vagy nagy méretben, ez már igazán rajtatok áll!

Néhány ötlet az utolsó simításhoz

Szeretnél igazán hangulatos képet készíteni? Olyat, ami akár majd a gyermekednek is különleges marad? Akkor használj fel valamit a fotózás alkalmával, ami majd az övé lesz! Cipőcskéket vagy apró ruhát, esetleg a gyerkőc első alvókáját!

A ruhaneműkkel tudtok előtte-utána képeket készíteni úgy, hogy a kicsi fotózásán ráadjátok a kismamafotózásokon felhasznált cipőt, ruhácskát. Mind közül a kicsi játékával készült képek lehetnek a legszentimentálisabbak, hiszen amikor a kicsi a kezébe veszi majd a képet, elmondhatjátok neki, hogy az állatkája már a születése előtt is a barátja volt, és vigyázott rá anya pocakjában!