h i r d e t é s

Milyen legyen a kádam? Ez itt a kérdés!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Milyen legyen a kádam? Ez itt a kérdés!

2021. július 12. - 09:44

Fürdőszobai felújítás előtt állsz, vagy épp építkezel? 

A kép illusztráció! - Forrás: szaniteronline.hu

Terveid között szerepel egy kád beépítése, vagy épp le szeretnéd cserélni a régi kádat?

Akármelyik kérdésre is válaszolsz igennel, biztosan nagy dilemmával állsz szemben. Szerencsére ma már nem az a kérdés, hogy lehet-e kádad, hanem az, hogy milyen alakú, milyen méretű legyen, és milyen extrákat tudjon.

Míg két évszázaddal korábban úri huncutságnak számított az, ha valakinek kádja volt, ma ez már teljesen elterjedtté vált. Most már a panellakások ugyanúgy fel vannak szerelve fürdőkáddal, mint a milliomosok villái. No, de nem mindegy, milyen káddal!

A SzaniterOnline.hu csapata ezt hivatott elterjeszteni: a legkisebb lakásba is befér egy kád, ami aztán kis wellnesskuckóként szolgálhatja az ott lakók kényelmét.

Oké, de milyen?

Elsőként mindenképpen a helyszínt kell felmérni, aztán pedig a saját magasságod. Sok múlik ezen a két tényezőn! Képzeld el, mi történik, ha nem fér be a fürdőszobába a kád, vagy épp te nem férsz be a kádba? Kellemetlen.

Ha megvannak a számok, annak fényében tudsz a forma mellett dönteni. Ma már egész sokféle alakú kád kapható a piacon, nem kell feltétlenül csak a klasszikus formavilágban gondolkoznod.

A hagyományos, valamint a falhoz illeszthető kádak a kisebb helyiségekhez passzolnak leginkább, míg a többféle variációban kapható sarokkádak kicsit több helyigénnyel bírnak. Ha pedig igazán nagy tér áll a rendelkezésedre, különlegessé teheted a fürdőszobád a SzaniterOnline.hu asszimetrikus, különleges formájú vagy épp asszimetrikus kádjaival!

Egy kád, és ennyi?

Mielőtt azt hinnéd, hogy el is dőlt a kérdés, és csak a méret a lényeg, megnyugtatunk. Sok egyéb funkció és tulajdonság figyelembevételével érdemes döntést hoznod, mert ha egy egész életre nem is, de évtizedekre biztosan meghatározza majd a mindennapjaid.

Mielőtt vásárlásra adod a fejed, gondold végig, hogy gyermek vagy idős használni fogja-e a kádat, kell-e bele például kapaszkodó.

Megelégszel a hagyományos acéllemez anyaggal, vagy befektetsz egy magasabb árfekvésű, ugyanakkor tartósabb, kopásállóbb, javíthatóbb anyagba?

Érdemes alaposan áttanulmányozni a kádkínálatot a SzaniterOnline.hu-nál, mielőtt döntést hozunk!

Nincs más hátra, mint belesimulni egy kád vízbe!

Majdnem ott tartasz már, nyugi!

Ha már mindent végignéztél, oda és vissza átszámoltál, feltétlenül érdemes személyesen is megtekinteni a terméket, hogy ne érjen meglepetés kiszállításkor, sőt ha profika bízod magad, akkor a bolti személyzet is fog tudni segíteni a kivitelezési alternatívákat illetően. Érdemes a tapasztalt és sokat látott szakértőkre hallgatnod, hogy ne kelljen pár hónap múlva újra szétbombáznod a fürdőszobát, időt és pénzt pazarolva.

Dönts okosan most, és élvezd a prémiumminőségű kádak kényeztetését nap mint nap!