h i r d e t é s

Minden budapesti kerületben előválasztást akar Karácsony Gergely

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Minden budapesti kerületben előválasztást akar Karácsony Gergely

2019. április 18. - 13:13

 

A HVG információi szerint, a Puzsér Róbert-féle Sétáló Budapest 2019 csapata hosszú posztban magyarázta Facebook-oldalán, hogy miért helytelen az aHang felhívása – ez a Magyar Hang által gründolt szervezet intézi a budapesti főpolgármester-előválasztást - írja a 168ora.hu.

Forrás: MTI

A Sétáló Budapest kampánycsapata szerint az LMP és a Jobbik által támogatott főpolgármester-jelölt, Puzsér Róbert azért függesztette fel az előválasztási folyamatban való részvételét, mert Karácsony Gergely és az MSZP felrúgták december 20-án aláírt szándéknyilatkozatukat, és az LMP és a Jobbik nélkül egyeztek meg a fővárosi kerületek polgármester-jelöltjeiről.

A poszt alatt feltűnik Karácsony Gergely hivatalos Facebook-oldalának a kommentje, melyben azt írja:

A Hangot Puzsér Róbert javaslatára kerestük meg és kértük fel, hogy bonyolítsa le a budapesti előválasztást. Örülök, hogy beleálltak. Az előválasztással kapcsolatban nekem csak egy feltételem van: legyen. Más nincs. Aki jön, az jön, aki nem, az nem.

Forrás: 168ora.hu

Azonban Karácsony Gergely (pontosabban a politikus Facebook-oldalát kezelő személy) egy sokkal érdekesebb megjegyzést tett hozzászólásként. Egy felvetésre, hogy ne csak Budapesten, hanem az összes fővárosi kerületben legyen előválasztás, a zuglói polgármester ezt írta:

- Legyen előválasztás minden kerületben!

- írta a budapesti főpolgármester-jelölt Facebook-oldalának kezelője.

Vagyis úgy tűnik, Karácsony Gergely nem zárkózik el a fővárosi előválasztás továbbgondolásától sem, így pedig megoldódhatna a feszültség, ami miatt az LMP és a Jobbik által támogatott Puzsér Róbert elállt az előválasztástól.

168ora.hu


 

h i r d e t é s