fbpx Minden ötszáz magyarra jut egy lélegeztetőgép! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Minden ötszáz magyarra jut egy lélegeztetőgép!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Minden ötszáz magyarra jut egy lélegeztetőgép!

2020. november 16. - 18:46

 

Mitől csinálta össze magát a magyar, ha ekkora kapacitás van?

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Egyszerűen érthetetlen, hogy mi az a megijedt és kétségbeesett állapot, ami eluralta a magyar közhangulatot a rendkívüli állapot kapcsán, hiszen semmi ok sincs rá. Ezt alátámasztja négy rendkívül fontos tény, az egyik az, hogy Orbán Viktor azt mondta, hogy nem vagyunk egyedül, mert Ausztriát követjük, a második, hogy mindenkit meggyógyítunk, a harmadik, hogy nálunk az egyik legjobb az egészségügy állapota, a negyedik az, hogy minden 500 magyar állampolgárra jut egy lélegeztetőgép.

Ez utóbbi egyben alátámasztja és igazolja a miniszterelnök szavait. 

Abban az országban nincs mitől félni, amelyikben közel 1 000 000 000 Eurót költöttek csak lélegeztetőgépekre, ott, ahol közel 80 000 000 Eurót egy olyan szállítógépre, amelyik alkalmas arra, hogy akár minden magyar állampolgárnak hozzon egy lélegeztetőgépet.

Az ugye egyértelmű és világos mindenki számára, hogy a kínai elvtársak bármikor képesek azt legyártani és ha rosszak a légköri viszonyok, akkor akár vasúton is leszállítani! Az orosz elvtársak elsőként adnak nekünk az általuk ellenőrzött vakcinából.

A legfontosabb a mindent felülíró hír, ami a biztonságunkat szolgálja, hogy a labdarúgóink garantáltan megkapják a fizetésüket. Ők most már biztos nem fognak Felcsúton tüntetni a bérükért.

Fel a fejjel és úgy magyarosan, (ha lehet akkor ésszel is) menjünk szép nyugodtan előre.
 

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s