h i r d e t é s


Minőségi vászonképek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Minőségi vászonképek

2017. december 14. - 06:17

 

Amennyiben úgy gondolod, hogy a megrendelt vászonfotó nem az elképzeléseidnek megfelelő, nem mutat jól a falon, lehetőséged van arra, hogy másikat válassz. 

Minden egyes képre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. A szolgáltatás minden igényt kielégít, ebben az évben közel 5000 érdeklődő választotta a szolgáltatást a vászonfotója elkészítéséhez. Olyan egyedi vászonképek készülnek a VászonképSzalon-nál, amelyek 15 napos pénzvisszafizetési garanciával kerülnek ki. Amennyiben nem vagy megelégedve az eredménnyel, nem kell mást tenni, csak visszavinni 15 napon belül és ők visszafizetik azt az összeget, amit a szolgáltatásért adtál. Annyit kell tenni, hogy elmondod mi a gond az eredménnyel, a cégnek számít az, hogy továbbfejlődjön.

Egytől-egyig lehetőség van arra, hogy vászonfotóra kerüljön az általad kiválasztott kép. A legjobb minőségű, valódi festővászonból készülnek a képek, így kellőképpen élesek lesznek és csodaszép színekben jelennek meg. A vevőszolgálat folyamatos rendelkezésre áll, minden felmerülő kérdésre választ adnak. Mielőtt elkészülne a kép, van lehetőség megtekinteni az eredményt, mindegyikről manuálisan előkészített nézőképet küldenek a vásárlónak. Megfelelően korrigálják a fotókat, ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, a fényeket a lehető legopcionálisabban állítják be. Ha bármely nap délután jóváhagyásra kerül egy kép a vásárló elképzelései szerint, még aznap van lehetőség arra, hogy a fotót kinyomtassák, így még aznap át tudod venni, vagy futár partnernél kerül kiszállításra, így a folyamat gyors lefolyású, nem kell rá napokat várnod. Ha a fénykép minősége mégsem megfelelő a mérethez képest, úgy a képet előre elkérik annak érdekében, hogy javaslatokat tegyenek. Igyekeznek minden hibát kijavítani, ami nem kerül külön költségbe, vagy elkészítik újra a képet más szempontok alapján.

A rendelésekhez garantáltan jár egy ajándék 25x25 vagy 20x30 cm-es vászonnyomat, ami bármilyen kép lehet, nem szükséges, hogy ugyanaz szerepeljen rajta, mint az eredeti fotón. Mindössze annyit kell tenni, hogy a megrendelés visszaigazoló e-mailre válaszolva el kell küldeni a nyomtatásra szánt darabot. Fizetni készpénzes utánvéttel vagy előre utalással van lehetőség, de hamarosan kártyás modullal is megoldhatóvá válik.


 

h i r d e t é s

betöltés..