h i r d e t é s

Mit vegyél a pasidnak, ha ő nem szeret ruhát venni?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Mit vegyél a pasidnak, ha ő nem szeret ruhát venni?

2019. december 03. - 13:33

 

Mindannyian találkoztunk már olyan pasival, aki nem szeret ruhát vásárolni. Sőt, a sok macsó kifejezetten rosszul van, ha ruhaboltba kell bemenni. Ezért aztán a nőkre hárul a feladat, hogy: 1. rászedjük őket, hogy menjünk ruhát venni; 2. megvenni nekik azokat a darabokat, amelyek szerintünk illenek hozzájuk.

Mivel közeleg a tél, érdemes megnézni első körben a férfi kabátokat. A könnyebbség kedvéért kerestünk egy egyszerűbb webshopot, a sine.hu oldalát, az ott található kollekciókból válogattunk most nektek. Tehát, „közeleg a tél”, szóval ideje nekilátni férfi kabátokat, dzsekit keresni a nagy Ő-nek!

Kabát a fagyoskodódónak

Ezt a darabot a legtöbb férfi szívesen felkapja, még annak ellenére is, hogy szőrős a kapucni. Ma már ez a divat, csak nézzék meg, hogy a tini srácok, hogy páváskodnak pink felsőben, szőrős kabátban és répaszárú nadrágban. Ezt félretéve azonban egy meleg, semleges színű pehelykabát sokat dob a megjelenésen, és persze meggátolja, hogy megfázzon a viselője. Fekete, kék és khaki zöld színben érhető el.

A képen személy, ruházat, öltöny, nő látható  Automatikusan generált leírás

Itt egy ajánlat azoknak, akik szeretnek komolyan, formálisan kinézni

Amit most mutatunk, az egy divatos, őszre és télre is jó hosszú kabát, ami kiválthatja a viszonylag drága szövetkabátokat is akár. Ezt a pamut-poliészter keverék kabátot azoknak ajánljuk, aki szeretnék, ha lenne egy olyan kabát, amiben már-már komolynak tűnnek, és jól is mutat a fotókon. Fekete, khaki és szürke színekben érhető el a bevezetőnél említett oldalon.

A képen személy, öltöny, ruházat, állás látható  Automatikusan generált leírás

Bőr kabát annak, aki szereti

A harmadik ajánlatunk az egy olyan marhabőr kabát, amelyben selyembélés található, így nem fagy meg a viselője télen. Majd mindjárt rátérünk arra, hogy mit lehetne alá felvenni, de előbb nézzük meg pontosan miről van szó. Ez a férfi kabát jól néz ki, és bár a szabása miatt pocakos alakok nem néznének ki jól benne, egy könnyen kombinálható darabról van itt szó. Ajánlott vetni rá egy pillantást a már említésre került webshopban. Ízelítőnek pedig itt egy kép róla (amúgy bor vörös, barna és fekete színekben érhető el, többféle méretben):

A képen ruházat, személy, férfi, barna látható  Automatikusan generált leírás

Ha már megvan a kabát, akkor érdemes egy-két pulcsit is nézni, mert nem tudhatjuk, hogy milyen telünk lesz, és mennyire kell beöltözni. A következő három pulcsi jól mutat minden pasin, és a barátságos színeknek köszönhetőn jól kombinálhatók a különböző kabátokkal és nadrágokkal is. Ezek a férfi felsők megérdemelnek egy kis figyelmet. Következzenek hát a top pulcsik!

Egy laza pulcsi, minden alkalomra

Ezt a pulóvert azért választottuk, mert teljesen korrekt, és jól néz ki, mind egy buliban, mind pedig otthon vagy munkában. Többféle színben is elérhető, a fekete néz ki szerintünk a legjobban, de a döntést rád bízzuk. A fentebb mutatott kabátokhoz nagyon jól passzol.

A képen személy, férfi, állás, modellt állás látható  Automatikusan generált leírás

Egy meleg pulóver a fagyoskodóknak

Mi sem szeretünk fázni, és a férfiakra is igaz. Szerencsére kijelenthető, hogy a legtöbb pasi maga is belátja, hogy valami melegebbre van szükség… kivéve talán a pávákat, de ők meg megérdemlik. Szóval, ezt a pulóvert mi azoknak ajánljuk, akik fázósak, de jól szeretnének kinézni.

A képen személy, ruházat, nő, égbolt látható  Automatikusan generált leírás

Egy örökbecsű darab: a kardigán

Egy többen hordanak kardigánt. Ez egy olyan darab, ami lehet formális, ám mégis némi lazaságot áraszt. Télen pedig jól is jön egy ilyen férfi felső. Az oldalon, amiről fentebb írtunk, ezt a kardigánt ajánljuk:

A képen ruházat, öltöny, férfi, személy látható  Automatikusan generált leírás

Összefoglalás

Ez lenne tehát az a hat ruhadarab, amit érdemes neked is megnézni, hátha tetszik. Ha a párod a közelben van, mutasd meg neki, hátha ő is rábólint! És ha nem? Akkor legyen meglepi!


 

h i r d e t é s