h i r d e t é s

Mitől függnek a költöztetés árak?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mitől függnek a költöztetés árak?

2024. január 09. - 18:25

Ha sok a holmi, nagy a család, és nagy a lakás, ahonnan tovább szeretnénk költözni, ráadásul még emeleten is van, akkor mindenképpen egy tapasztalt csapatra lesz szükség a munka lebonyolításához. De nem mindenki látja ezt be, hiszen sokan úgy vannak vele, hogy az én cuccom, az én dolgaim, nem engedem, hogy más hurcolja ide-oda, mert a végén még kárt tesz benne. Pedig a költözés árak kedvező alakulásából kiindulva, a legtöbb esetben jobb lenne profikra bízni a dolgot. Már önmagában abba stresszes belegondolni, hogy miként lesz levezényelve ez az egész metódus. 

Mire számíthatunk a költöztetés árakkal kapcsolatban?

Ha bármi kétségünk lenne afelől, hogy jobban járunk egy költöztető céggel, mintha magunk oldanánk meg a dolgot, akkor érdemes egymással szembe helyezni a negatívumokat és a pozitívumokat, amik a költöztető cég mellett szólnak. Honnan szerzünk autót? Munkaerőt? Nyilván a kanapét, meg a szekrényt, mosógépet nem tudjuk egyedül kivinni, levinni a lakásból. Oké, tegyük fel, hogy segít a párunk, meg néhány rokon, de ez még mindig nem garancia arra, hogy 1 nap alatt meg lesz oldva a költözés.

Költöztetés árak óradíj formájában

A költöztetés árakat az egész folyamat időtartama határozza meg leginkább. De akkor fennáll a veszélye annak, hogy majd jól elhúzza a költöztető csapat a dolgot, hogy minél többe kerüljön a munka. Azonban egy korrekt cég esetében ilyen nem fordulhat elő. Sőt, ha ügyfélként pontosan vázoljuk, miket kell megmozgatni, honnan hová kell elvinni, akkor nagyjából azt is meg tudják saccolni, hogy mennyi időt fog igénybe venni a költöztetés. 

A költöztetés árakat a teherautó rakterének a mérete is befolyásolja. Vidéki költöztetés esetén számolnunk kell a km díjjal is. Ha tartozékokat is szeretnénk igényelni, akkor ne lepődjünk meg, hogyha ezért is felárat számít fel a cég. Viszont ez is a mi javunkat szolgálja, hiszen nem kell bevásárló zacskóba, meg sittes zsákba süllyeszteni a dolgainkat, ami főleg a törékeny tárgyak esetén veszélyes.

Egy profi költöztető cég igazodik az ügyfél igényeihez és nem árazza túl a szolgáltatását, illetve nem alkalmaz rejtett, utólagos költségeket.