h i r d e t é s

Mivel lepjünk meg férfiakat?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Mivel lepjünk meg férfiakat?

2020. január 21. - 08:27

 

A férfiak érdeklődése rendkívül széles lehet, így nagyon alaposan meg kell gondolni, hogy mivel lepjük meg a teremtés koronáját. Adunk néhány tippet, ami a legtöbb férfi esetében sikert arathat!

Forrás: megleplek.hu

A férfiaknak szánt ajándékok adrenalindúsak

A kalandos ajándékok mindig jó választásnak bizonyulnak a férfiak többségénél. A sebesség és a különböző extra járművek kipróbálása a gyengéjük, hiszen már kiskorban is a kisautók körül forog a világ. Ugyanez felnőtt korban is megmarad, így, ha igazán ütős ajándékot tervezel, akkor válassz egy szupergyors autó vezetésére szolgáló lehetőséget vagy éppen egy monstrummal való rallyzást! A BigFoot mérete mindenkit ámulatba ejt, de nem mindenki elég bátor ahhoz, hogy kipróbálja: elbír-e vele. Nincs ez másként az 570 lóerős Ferrari 458 Italia esetében sem. Bár a sebességkorlátozás hazánkban nem változott, mégis egészen más érzés egy ilyen luxusautóval száguldani, mint egy sima személyautóval. 

A levegő szerelmeseinek

Szeret repülni az, akinek az ajándékot szánod? Esetleg magadat lepnéd meg valami repkedős programmal? Ha inkább a zárt térben érzed magad biztonságban, akkor a repülő, helikopter az, amivel érdemes felszállni. Lehet utasként, de akár át is lehet venni az irányítást, ha olyan a program összetétele. Ha ennél bevállalósabb vagy, akkor akár tandemugrásra is adhatod a fejed, vagy ha ez még túl extrém, akkor a szélcsatornás lebegés a tökéletes megoldás. 

Nyitott repülésre vágysz, ahol nincs hatásod az irányra és a sebességre? A hőlégballonos utazással mindezt megtapasztalhatod. 

Vízben, vízen, vízzel?

A víz nem csak éltető eleme az embernek és fő alkotóeleme a szervezetnek, hanem változatos elfoglaltságot kínál bármikor. Búvárkodás a Lupa-tóban? Nem csak csapatépítő programnak ideális! Itt mindenki kipróbálhatja, hogy hol vannak a fizikai határai. A lent tapasztalható magány és kiszolgáltatottság bár kalandos, de sokaknak az ingerküszöbét lépi át. Mivel ez nem egy tengeri búvárkodás, ami tele van színes korallokkal és halakkal. 

Számtalan program akad a Meglepkék kínálatában, amit a víz hátán élvezhetnek az urak. Száguldozhatnak motorcsónakkal, sétahajózhatnak nagyobb személyszállítóval, de akár raftingolhatnak is. Sőt, a horgászat élményét is átélhetik a Duna-deltában, ha éppen ez a szenvedélyük.

Ha pedig inkább az adrenalin dominál, akkor a Jetlev kipróbálása adhat elég löketet. Ennek folyamán a vízzel tarthatja magát a levegőben, egy erre kialakított tartály segítségével. 

Sőt, a fegyverek szerelmeseinek is kínál a Meglepkék élményt, hiszen számtalan lövészeti csomagot próbálhatnak ki a férfiak és az erre vágyó hölgyek egyaránt. 

 


 

h i r d e t é s