h i r d e t é s

Modern beléptetőrendszerek és kapunyitók

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Modern beléptetőrendszerek és kapunyitók

2023. szeptember 14. - 09:35

A különféle innovatív megoldások, amelyekkel megvalósítható az egyszerű és modern beléptetés, akár irodaházról, akár társasházról, akár szállodáról vagy valamilyen szolgáltató intézményről van szó, ma már elengedhetetlennek bizonyulnak.

Forrás: metroman.hu

Lássuk, milyen opciók állnak rendelkezésre ebben a kategóriában a piacon!

Komplett beléptetőkészletek

A Metroman.hu beléptetői és kapunyitói, kaputelefonjai között több komplett csomagot is találunk, amelyeknek köszönhetően egyszerűen és kedvező áron, kiváló ár-érték arány mellett szerezhetjük be az összes alkotóelemet, amelyre szükségünk lehet.

Például választhatjuk az esztétikus, fekete előlapos, érintőgombos modellt, amelyet kóddal vagy kártyával is használhatunk. A billentyűzet háttérvilágítással is rendelkezik, ezért a későn hazatérők is jól tudják használni, a kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. Akár 500 darab kártyát is képes kezelni, a csomagban pedig már eleve tartozék 10 kártya, valamint a mágneszár, a tápegység és a kiléptető gomb is a szett részét képezi.

Természetesen sok különböző szett is elérhető a kínálatban, így lehetőségünk van arra, hogy az igényeinknek megfelelően válasszunk ezek közül. Akár TuyaSmart WiFi-n keresztül kommunikáló opció mellett is dönthetünk, amely akár olyankor is ideálisnak bizonyul, ha például apartmant üzemeltetünk.

A szettek a kapunyitók esetén is elérhetők

Gondoljunk csak bele, hogy nem lesz elég a lépcsőház ajtaját biztonságossá tenni, hanem a garázs- vagy kapubejáróról is gondoskodnunk kell. Ráadásul itt is igaz az, hogy nemcsak a biztonság fokozása fontos, hanem az is, hogy kényelmesen legyen megvalósítva a ki- és bejárás.

A Metroman.hu kínálatából megrendelhetjük azokat a kapunyitókat is, amelyek egy család igényeit tudják kielégíteni, de olyan komplett csomag is elérhető, amelyben a távirányító modul mellett azonnal 12 darab távirányítót is kapunk. Ez már egy jó megoldás lehet egy kisebb társasház lakóközössége számára is.

Minden helyzetre akad megoldás

Ahogy a bevezetőben említettük, különféle helyzetekben válhatnak szükségessé a modern nyílászárók kinyitására alkalmas rendszerek. Ennek megfelelően nemcsak akkor fontosak, ha bejáratot vagy garázst szeretnénk könnyedén kezelni, hanem például fittnessteremben, gyermekrendezvények helyszínén, boltokban, áruházakban, uszodákban is fontos a szekrények biztonsága is. A Metroman.hu weboldalán elektromos szekrényzárakat, valamint hozzájuk passzoló szilikon órákat is meg tudunk vásárolni. De szobaajtók kezeléséhez is kínálnak modern megoldást, amelyet szállodákban, de akár egy diákszállón is érdemes alkalmazni: ezek a hotel beléptetőrendszerek.

Ahogy már ez a néhány példa is jól megmutatja, manapság már nem akad olyan nyílászáró, amelyet ne tudnánk ellátni modern elektromos zárral, amely magas fokú védelmet, valamint komfortos kezelhetőséget tesz lehetővé. Válasszunk közülük igényeink szerint!