fbpx Morzsaparti Debrecenben | CIVILHETES

h i r d e t é s

Morzsaparti Debrecenben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Morzsaparti Debrecenben

2021. október 14. - 06:51

 

Az Egy Morzsányi Szeretet Egyesület októberben ismét vendégségbe hívja mindazokat a felebarátainkat, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán.

A Morzsaparti időpontja: 2021. október 16. (szombat) 11.00-12.30 -óra között
Helye: Debrecen, Petőfi tér

Helyszíni fogyasztás nincs, ezért kérjük, ételhordó edényt mindenki hozzon magával. Kérjük, hogy maszkot a vendégeink tegyenek fel. 

 

Kéréseink:

>> Várjuk a Morzsapartira a felajánlásokat, ételt, TARTÓS ÉLELMISZERT, gyümölcsöt, burgonyát, süteményt korlátlan mennyiségben;
>>  Számítógépeket, laptopokat is örömmel várunk,
>>Várjuk debreceni pékségek, élelmiszerüzletek, húsboltok, éttermek jelentkezését az együttműködés érdekében,;
>>Szívesen vesszük ha süt valaki pogácsát, kalácsot,rántott húst vagy ne adj Isten egy kis fasírtot,de ha megmaradt egy kis sajt azt is szívesen vesszük,és ha elmégy előtte családi bevásárlásra és megteheted tégy egy liszttel, cukorral, felvágottal... többet a szatyrodba mert valakinek, valakiknek aki lehet a szomszédod és nem tudtad, de szüksége van rá, mert nélkülözik és éhezik! Aki ételt tud hozni, kérjük előzetesen jelezze a számunkra.
>> Önkéntes segítőket is jó szívvel fogadunk, akik úgy érzik, tenni akarnak valamit a szegényekért;
>> Pénzbeli adományokra is számítunk.

Az egyesület számlaszáma:
Egy Morzsányi Szeretet Egyesület;
Erste Bank; Számlaszám: 11600006-00000000-93568971

A Morzsapartira a természetbeni adományokról október 15. (péntek) 12.00-óráig kérünk tájékoztatást.

Email-cím: [email protected].

Aki a helyszínre kívánja hozni az adományát, kérjük szombaton lehetőleg 10.00-ig ezt tegye meg, hogy mindent elő tudjunk készíteni az ételosztás kezdetére.

Sajnos bárki kerülhet olyan élethelyzetbe, hogy segítő kézre, egy jó szóra, emberi hangra lenne szüksége. Úgy hisszük, a szeretet, a segíts felebarátodon örök emberi értéke, --egyben az emberség fokmérője--, napjainkban különösen fontos. A jóság, az emberség nem kerül pénzbe. 

A Morzsapartira a szerkesztőség munkatársát tisztelettel meghívjuk. Egyúttal kérjük segítségüket abban, hogy nehéz sorsú embertársainkhoz eljuthasson az információ, ismét lesz Debrecenben Morzsaparti. 

Az esemény a Facebook-oldala >>

Tisztelettel
Lipcsei Andrea az egyesület vezetője

 

Kommentek

h i r d e t é s