h i r d e t é s


Moszkvai aranyérmes az egyetlen jelölt az úszószövetség élére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Moszkvai aranyérmes az egyetlen jelölt az úszószövetség élére

2017. szeptember 09. - 07:15

 

Vállalja az elnökjelöltséget a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) tisztújító közgyűlésén Wladár Sándor, az 1980-as moszkvai olimpia aranyérmese.

Forrás: inforadio.hu

Az 54 éves sportvezető a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában beszélt arról, hogy több egyesület is megkereste, amelyek szerint jelen pillanatban

ő lehet az, "aki megnyugvást hoz".

Hozzátette: ha azt érzékelné, hogy van nála alkalmasabb ember a feladatra, akkor mögé állna, azonban pillanatnyilag ezt nem tapasztalta.

"Az az ars poeticám, hogy ha valamit csinálunk, akkor azt teljes erőből végezzük" - nyilatkozta Wladár Sándor, aki 2001 óta a Jövő SC ügyvezető igazgatója.

A MÚSZ megerősítette, hogy Wladárt több klub is támogatja, s

a péntek éjféli határidő előtt egyelőre ő az egyetlen, akit jelöltek.

A tisztújító közgyűlést szeptember 24-én rendezik.

A MÚSZ éléről a tagok múlt pénteken hívták vissza Bienerth Gusztáv elnököt, aki hét hónapig irányította a szervezetet. A közgyűlést azért kellett összehívni, mert a hazai rendezésű világbajnokságot követően a sorozatos lemondások után működésképtelenné vált az elnökség.

Fürjes Balázs kormánybiztos az InfoRádiónak adott interjúban jelezte, hogy nem lesz a szövetség elnöke, ahogy a posztra esélyesnek tartott Hargitay András, volt szövetségi kapitány is bejelentette már, hogy nem indul. (MTI) / inforadio.huh i r d e t é s

betöltés..

;