h i r d e t é s

Műfenyő 180cm - ideális választás lakásokba

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Műfenyő 180cm - ideális választás lakásokba

2022. július 20. - 11:24

Lakásban él, és keresi az ideális karácsonyfát, amely nem foglal túl sok helyet, de a nappali jellegzetes dísze lesz? 

A 180 cm műfenyő a megfelelő választás. A 210 cm-es műfenyőkkel együtt ez a két legkelendőbb famagasság. 

Válassza a 180 cm műfenyőt

Többféle kivitelben és színben választhatja a 180 cm magas műkarácsonyfát. Ebben a magasságban klasszikus műkarácsonyfákat talál PVC anyagból, de 3D karácsonyfákat és luxus FULL 3D fákat is, amelyek teljes egészében kidolgozott 3D tűlevelekből állnak. Ez csak az Ön igényeitől és a karácsonyfa vásárlására elkülönített pénzügyi költségvetéstől függ.

A 180 cm műkarácsonyfákból a tökéletes sűrűségű karácsonyi fenyők, lucfenyők vagy hagyományos karácsonyfák közül választhat. Különböző színű tűlevelek közül is választhat. A 3D műfenyő 180cm kapható halványzöld színárnyalatokban, natúr zöld színekben, de sötét, acélzöld árnyalatokban is. Végül, de nem utolsósorban nem szabad megfeledkeznünk a nagyon modern és népszerű fehér és havas műfákról sem, amelyekhez ebben a magasságban is hozzájuthat. Az ilyen karácsonyfákon egy mesterséges, nem gyúlékony hóréteg található, amelyet nem tud megkülönböztetni a valódi hótól, és tökéletes téli hangulatot varázsol a nappaliba.

A 180 cm-es fák kedvelt változata a beépített LED világítással kapható műfenyők. Az ilyen fákon előre feltekert világítás található, amelyet könnyedén vezérelhet okostelefonjával.

Ha a karácsonyfája szélessége is fontos, akkor a 180 cm-es műfenyőket extra keskeny, vagy ellenkezőleg, extra széles kivitelben választhatja. Csakis az ön döntése, hogy melyik műfenyőt választja ebben a népszerű magasságban.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky