h i r d e t é s

Műpéniszek hátterében fényképezték le Lázár Jánost

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Műpéniszek hátterében fényképezték le Lázár Jánost

2018. november 16. - 11:02

 

A korábbi kancelláriaminiszter egy kispesti iskolában kampányolt a dohányzás ellen – zavarba ejtően csupasz bemutató babák társaságában. - írja a nepszava.hu.

Forrás: Facebook/Burány Sándor

Két gumipénisz – először ez ötlik az olvasó szemébe, amikor megnézi a fotót, amit Burány Sándor Párbeszéd-képviselő készített Lázár János kispesti iskolalátogatásáról.
A volt kancelláriaminiszter és a mezőhegyesi ménesbirtok jelenlegi intézője  a dohányzás veszélyeire szerette volna felhívni a figyelmet (a rossz szokást egyébként teljesen be is tiltaná), de nagyon is élethű babákkal demonstrálta a szenvedélybetegség okozta károkat. 

Az ártalmakat bábukon szemléltették, ez a legenyhébb képek egyike. Hát, ijesztgetni azt tudnak. El sem tudom képzelni, milyen lesz a drogstratégia

 -írta Facebook-oldalán Burány. 

Egy másik képén Lázár társai a www.cigiaciki.hu feliratú molinó mellett állnak büszkén. Ez is említésre méltó, hiszen a honlapot még 2004- ben készítették, az Egészségügyi Szociális és Családügyi Minisztérium megbízásából – és bár azóta két ráncfelvarráson is átesett, 2007-ben és 2017-ben, máig a régi tartalmak elérhetőek rajta. Kattintgatni csak óvatosan érdemes: szerkesztőségi gépeinket vörös ablakkal figyelmeztette adathalászat veszélyére a Google.

nepszava.hu


 

h i r d e t é s