h i r d e t é s

Mutatott egy kis havat december

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mutatott egy kis havat december

2021. december 01. - 05:44

Szerdán csökken a felhőzet, emellett erősen szeles időre van kilátás. Az újabb adag csapadék csütörtökön, a lehűlés péntekre érkezik.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, de napközben délnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, kisüt a nap. Naplementéig nagyjából az ország délnyugati felén szakadozhat fel a felhőzet.
Az északi megyékben helyenként gyenge eső, futó zápor előfordulhat. A délnyugati szél délutánig csak kevés helyen, ezt követően azonban ismét nagyobb területen erősödhet meg.
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 4 és 11 fok között alakul, az Északi-középhegységben lesz a leghűvösebb, a Dél-Dunántúlon azonban kissé melegebb is lehet. Késő este 3, 9 fokot mérhetünk.

Orvosmeteorológia

Szerdán elvonul a melegfront, de szeles marad az idő, ami miatt sokaknál alakulhat ki fejfájás, nyugtalanság, ingerlékenység alvászavar. A migréntől szenvedők sem lélegezhetnek fel.

Emellett vérnyomás-ingadozás, keringési panaszok is előfordulhatnak.

A hideg, szeles időben romlik hőérzetünk és könnyen megfázhatunk, ezért ajánlott a meleg, réteges öltözet.

Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt, figyeljünk a megfelelő vitamin-utánpótlásra!

idokep.hu / idojaras.hu / met.hu

Időjárással kapcsolatos képeiket és videóikat kérjük, küldjék el az [email protected] címre! Cikkeinkben, galériáinkban bemutatjuk őket.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s