h i r d e t é s

Napsütés, kellemes délutáni hőmérséklet

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Napsütés, kellemes délutáni hőmérséklet

2015. február 20. - 07:41
0 komment

 

Pénteken keleten is lecsökken a felhőzet mennyisége és sok napsütésre, kellemes délutáni hőmérsékletre számíthatunk.

A hétvégén időnként több lesz a felhő, de a hőmérsékletek meghaladják az ilyenkor megszokott értékeket - írja az idojaras.hu.

Ma délelőtt a reggeli párásság, ködfoltok és helyenként ködfelhőzet feloszlását követően több órás napsütésre számíthatunk. Északkeleten, keleten is csökken a felhőzet, kisüt a nap. Csapadék nem alakul ki. Délután a sok napsütést kevés felhő zavarja, csapadék nem várható. A mérsékelt déli szélben 6, 10 fokig melegszik a levegő.

Hétvége

Szombaton eleinte délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, majd délutánra már csökken és több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. Megélénkül a délnyugati szél. 7, 12 fokra melegszik a levegő.

Vasárnap nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, elsősorban a déli és nyugati tájakon fordulhat elő kisebb eső. Az északi szél élénk lesz. 6, 11 fokra számíthatunk.

Jövő hét

Hétfőn a sok napsütést kevés felhő zavarhatja, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz a délnyugati szél. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.

Kedden sok felhő lesz felettünk, délen lehet kezdetben kevés napsütés. Nyugat felől egyre többfelé elered az eső, zápor. Megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5, 10 fok között alakul.

Szerdán erősen felhős, borult lesz az ég, többfelé várható eső, zápor, ahegyekben havas eső, havazás is lehet. Délután nyugaton már felszakadozhat a felhőzet. Erős, néhol viharos lesz az északi szél. 3, 7 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s