h i r d e t é s

Napsütéses a hétvége

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Napsütéses a hétvége

2015. szeptember 13. - 07:59
0 komment

 

Vasárnap a sok napsütés mellett általában csak kevés felhő lesz az égen.

Csapadékra nem kell számítani. A jövő héten kissé változékony lesz az időjárásunk, de összességében nyárias napokra készülhetünk.

Részletes előrejelzés

Ma délelőtt az ország jelentős részén derült, gyengén felhős időre van kilátás. Az Alpokalján és északkeleten még közepesen felhős lesz az ég. Csapadék nem lesz. Délután folytatódik a napsütéses idő. Sokfelé derült lesz az ég, az északi országrészben kell több fátyolfelhőre számítani. Csapadék nem várható. Helyenként megélénkül a délkeleti szél. A hőmérséklet csúcsértékei 20, 25 fok között alakulnak.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól részletesen itt olvashat.

Hétfőn nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. A nap második felében a Dunántúlon sokfelé kell esőre, záporesőre számítani. Keleten változóan felhős lesz az ég, csapadék nem valószínű. Megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között alakul.

Kedden eleinte még erősen felhős lesz az ég, majd fokozatosan csökken a felhőzet és változóan felhős időre kell készülni. Északon szórványosan lehet záporokra számítani, délen nem valószínű csapadék. Változó irányú szél lesz. 23, 30 fokra melegszik a levegő.

Szerdán kezdetben még közepesen felhős lesz az ég, majd nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet. A nap második felében már csak néhány felhő zavarhatja a sok napsütést. Csapadék nem lesz. A délnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 31 fok között alakul.

Csütörtökön a sok napsütést csak kevés fátyolfelhő szűrheti. Csapadék nem várható. Élénk lesz a déli szél. 26, 31 fokra melegszik a levegő.

Pénteken folytatódik a gyengén fátyolfelhős idő. Csapadék nem lesz. A délkeleti szél mérsékelt lesz. 25, 30 fok között tetőzik a hőmérséklet.

 

idojaras.hu


 

h i r d e t é s