h i r d e t é s

NAV nyílt nap az esztergomi Balassában

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

NAV nyílt nap az esztergomi Balassában

2017. április 07. - 08:33

 

Április 6-án a Tatabányai SZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában került lebonyolításra a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Komárom-Esztergom Megyei Adó- és Vámigazgatóságának több éves hagyományra visszatekintő nyílt napja az intézmény dísztermében.

Ennek keretében a szervezet meghívott szakemberei, az Adóigazgatóság, Vámhivatal és az Adónyomozó szakterület vezető munkatársai tartottak előadást a diákok és az érdeklődő tanárok számára.

Az esemény szervezője, Dánielné Pintér Mária, az iskola óraadó gazdasági szaktanára kiemelte, hogy fontosnak tartja a diákok szemléletmódjának, látókörének bővítését a gazdasági órákon leadott elméleti tananyag  elsajátításán túl - ezért is szervezi meg a rendezvényt minden évben.

Az előadásokon a diákok megismerhették az érintett szakterületek történetét, szervezeti felépítését, munkáját és az ehhez kapcsolódó szabályrendszert.

Az előadások mellett az iskola felnőtt diákjai és alkalmazottai számára lehetőség nyílt elektronikus ügyfélkapu nyitására, e-adóbevallásra és tanácsadásra is, amit sokan vettek igénybe, kihasználva a gyors, közvetlen ügyintézést.


 

h i r d e t é s