h i r d e t é s

Négy szám után leállították Bérczesi Robi badacsonytomaji koncertjét

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Négy szám után leállították Bérczesi Robi badacsonytomaji koncertjét

2020. augusztus 10. - 07:59

 

Minden adott volt egy kellemes és tartalmas estéhez a badacsonytomaji frissTeraszon, csak a dalszerző nem volt koncertképes állapotban.

Bérczesi Robi - Forrás: Sztárportré

A Kultkikötő-programok keretein belül megrendezett koncertre a Hiperkarma frontembere legszemélyesebb projektjét, az Én meg az Ének című előadást hozta el. Ha minden jól megy, ezeken az esteken, az emblematikus BlaBla-, Biorobot- és Hiperkarma-dalok mellett, felcsendülnek a magyar alternatív és popzene egykori nagy slágerei is. - írja a VEOL.hu

Viszont most nem ment minden jól, így az egyébként is egyórás késéssel induló koncert négy szám után véget is ért. A dalszerző nem volt koncertképes állapotban.

A szervezők rendkívül korrekt és elegáns módon reagáltak a történtekre. Miután megszakították a koncertet, elmondták, hogy akik készpénzben vásárolták meg a jegyeiket, azok ott, a helyszínen vissza is kapják a belépők árát, akik pedig online vásároltak, azoknak visszautalják a befizetett összeget.

A koncertre látogatók megértően álltak a nem mindennapi helyzethez. Elégedetlenségnek, felháborodásnak nyoma sem volt. Aggódásnak annál inkább.

Bérczesi Robit szereti a közönsége, ez mindennél erősebben érződött. És bár a koncert nem sikerült, egy ilyen humánus közösséget létrehozni mégis csak nagy siker.


 

h i r d e t é s