h i r d e t é s

Nem bírja az orvos, ha kopognak az ajtaján

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem bírja az orvos, ha kopognak az ajtaján

2019. július 06. - 06:54

 

Egy igaz történet

A kép illusztráció! - Forrás: Facebook

"Most voltunk az ügyeleten, mert nagyon szúr a szívem, Rosszul éreztem magam, fáj az ajkam is. Egy fiatal hölgy volt a nővér, aki megnézte a vérnyomásomat és a szívet is, ami ugyan annyi volt ott is, mint itthon. Azt mondta, szól a Dr. Úrnak. Bekopogott neki. A férjem ott ült kint és látta hallotta, hogy halkan kopogott, mint aki nem mer kopogni.

Már kb. 20 perce ültünk ott, mikor megkérdezte a nővérkét mire várunk. Ő azt válaszolta, hogy a Dr. Úrra. Akkor legyen szíves kopogjon neki még egyszer, mert a feleségem nagyon rosszul van. Erre ő: "Engem maga ne utasítgasson!!!", és bekopogott neki megint, azzal a szöveggel, hogy "Ne haragudjon Dr. Úr, de a beteg férje utasított, hogy kopogjak be még egyszer!". De nem jött ki, csak alig nyitott ajtón kérdezte, hogy "Mi baja?". Erre a férjem megkérdezte, hogy ki az ügyeletes orvos, mert panaszt fogunk tenni, hogy még ki se jön. Erre kiugrott és fenyegetőzött, hogy rendőrt hív, mit képzelünk mi, hogy őket utasítgatjuk, egyébként meg ez nem sürgősségi.

Hát hazajöttünk."

A Fidesz szerint "világszínvonalú" a magyar egészségügy. Valószínűleg VIP betegként és milliós fizetésű magánbetegekként ezt is látják. A szomorú valóság "kicsit" más. Aki járt már "mezei" magyar állampolgárként, az megtapasztalhatta, hogy Orbán Magyarországán nincs nagyobb büntetés annál, mint kiszolgáltatott betegként kórházba kerülni. Az egészségügytől a Fidesz kormány elspórolja a pénzt, épülnek sok száz milliárdért az Orbán rezsim emlékművei, a stadionok, amelyek ott állnak üresen. Akinek nincs pénze magánegészségügyre, az ha nincs szerencsére, halálra van ítélve. Évente mintegy 30 ezer magyar ember hal meg azért, mert nem jutott időben megfelelő orvosi ellátáshoz. 

Mindezért a Várban terpeszkedő, népére úri gőggel lenéző, a szóbeszéd szerint Magyarország leggazdagabb embere a felelős. Orbán számára a magyar emberek egy parasztok a sakktáblán, akiket kénye-kedve szerint megaláz, a nyomorba taszít.


 

h i r d e t é s