fbpx Nem ígéreteket várnak a politikusoktól a diákok | CIVILHETES

h i r d e t é s

Nem ígéreteket várnak a politikusoktól a diákok

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Nem ígéreteket várnak a politikusoktól a diákok

2018. február 19. - 08:38

 

Nyilvános vitára hívja a parlamenti pártok miniszterelnök-jelöltjeit a Független Diákparlament – erről beszélt a Hír TV reggeli műsorában a vezetőjük.

Forrás: hirtv.hu

A jelölteknek a diákparlament február 23-i tüntetéséig van lehetőségük reagálni a felkérésre. Gyetvai Viktor hangsúlyozta: nem ígéretözönt várnak a politikusoktól, hanem azt, hogy elmondják például, milyen szerintük egy tanóra a 21. században.

„Az oktatás fontosabb ügy, mint a kampány. Tehát fontosabb ügy, mint a pártpolitika, és ezért is szeretnénk azt, hogy olyan konkrét kérdésekre válaszoljanak, amelyek nem a kampányba illeszkednek be. Tehát nem azt kérjük tőlük, hogy ígérjenek meg mindent, hanem teljesen konkrét elképzeléseket szeretnénk arról hallani, hogy például a 21. századi oktatásban, amit nagyon sokan hangoztatnak ma, hogyan néz ki egy tanóra, mert erre nekünk vannak ötleteink, de szeretnék hallani a jelöltektől, hogy ők mit gondolnak erről. Mert az gondoljuk, hogy erre a kérdésre nagyon ritkán hallunk választ bármilyen döntéshozótól vagy jelölttől”

– fogalmazott a Független Diákparlament vezetője.

A videót ide kattintva nézheti meg >>


 

Kommentek

h i r d e t é s