h i r d e t é s

Nem működik a Facebook

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem működik a Facebook

2021. október 04. - 17:56

Nem az Ön készülékében van a hiba. Valóban leállt a Facebook. 

Ennyi a hír, nem több, nem kevesebb. Ha kiderül mi áll a leállás hátterében, a cikket frissítjük.

Frissítés (2021. október 4. 18:05)

Úgy látjuk, hogy a leállás Magyarországot érinti. Az oldalunk statiszkijából látjuk, hogy a közösségi hálóról érkező olvasók között egyetlen magyarországi felhasznaló sincs. Az okostelefonoknál is ez a helyzet, a tabletekig bezárólag.

Frissítés (2021. szeptember 4. 18:09)

A Telex azt írja, hogy világszerte tapasztalható a hiba és ismeretlen eredetű.

Frissítés (2021. szeptember 4. 21:03)

Világszerte jelezték a felhasználók hétfő este háromnegyed 6 körül, hogy nem elérhető számukra a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp nevű üzenetküldő sem. 

DailyMail információi szerint legalább 15 perce nem működik egyik szolgáltató oldala és applikációja sem.

Frissítés (2021. október 4. 21:04)

Este hat óra előtt nem sokkal lehalt a Facebook szolgáltatáshálózata, beleértve az Instagramot és a WhatsAppot. A hiba több országot érint, köztük az Egyesült Királyságot és az USA-t, de Magyarországot is. A cég elismerte, hogy a felhasználóknak "problémái vannak az alkalmazásaink elérésében".

Andy Stone, a Facebook szóvivője a Twitteren úgy nyilatkozott:

Tisztában vagyunk azzal, hogy néhányaknak problémái vannak az alkalmazásaink és termékeink elérésében. Azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban helyreálljanak a dolgok, és elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

Az Instagram webhely 5xx szerver hibaüzenetet jelenített meg, míg a Facebook azt írta a felhasználóknak: „Sajnáljuk, valami hiba történt.”

A Facebook enélkül is komoly PR-válságba került, miután a Wall Street Journalnek kiszivárogtatták a belső facebookos kutatásokat, amik a termékek és a céges döntések negatív hatásairól szólnak. (Guardian) / 444.hu

Frissítés (2021. október 5. 5:48)

Magyar idő szerint hétfőről keddre virradó éjjel, percekkel éjfél előtt helyreálltak a Facebookhoz tartozó közösségi szolgáltatások.

Az utóbbi idők legnagyobb leállásán van túl a Facebook-birodalom. A közösségi oldal mellett a Messenger, az Instagram és a WhatsApp hétfő délután vált globálisan eléretetlenné. A gond olyan nagy volt, hogy a cég belső kommunikációs platformja is leállt.

Magyar idő szerint hétfő éjjel egy kaliforniai adatközponthoz küldték az elhárítást végző különítményt. Úgy tűnik, éjfél előttre sikerült megoldani a problémát, a szolgáltatások majdnem hibátlanul üzemelnek. A tökéletes működésig vélhetően el kell telnie még pár órának. (hvg.hu)


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s